Дружина Кузьми Скрябіна розповіла про нове кохання, чи вдалося знайти: “Що буде з нами, знає тільки Бог”

Дружина Кузьми Світлана Кузьменко розповіла про нове кохання. У відповідь на запитання про особисті стосунки жінка вимовила слова з пісні "Остання сигарета". Деталі "Один Факт" розповість нижче.

З моменту загибелі Андрія Кузьменка в 2015-му році пройшло 9 років. Нещодавно відбувся допрем’єрний показ фільму, сюжет якого був взятий із автобіографічної книги Кузьми Скрябіна “Я, Побєда і Берлін”. Фільм отримав таку ж саму назву, а на показ завітала і дружина славетного Кузьми — Світлана.

Жінка в розмові з журналістами розповіла деякі подробиці власного особистого життя після загибелі чоловіка. Вдова співака зізналась, чи вдалось їй знайти нове кохання.
Дівоче прізвище Світлани Кузьменко: Бабійчук. Перед показом фільму “Я, Побєда і Берлін” вдова музиканта поспілкувалась із журналістами і розповіла про те, що її шлюб із Кузьмою був справжньою пригодою. Цей союз цілком можна порівняти із шаленим життям палких вогнів. Через багато років після своєї смерті чоловік не залишив дружину в спокої, адже їй тепер треба дбати про творчий скарб, залишений Скрябіним.

Світлана і Андрій Кузьменко
Світлана і Андрій Кузьменко

Мені здається, що в мене все життя було божевільне – зізналась Світлана Кузьменко.

У відповідь на питання журналістів про нове кохання Світлана Кузьменко процитувала слова із пісні “Остання сигарета”, яку співав її загиблий чоловік:

В Андрія є такі слова: “Що буде з нами — знає тільки Бог” – сказала Світлана Кузьменко

Ці слова багатьом присутнім вдалися загадковими і не надали точної відповіді про те, чи є в Світлани Кузьменко нові романтичні відносини.

Вдова Андрія Кузьменка відповіла на питання про нове кохання
Вдова Андрія Кузьменка відповіла на питання про нове кохання

Вдова Андрія Кузьменка зазначила, що для неї більш важливим є те, щоб новий фільм про її чоловіка Кузьму Скрябіна “Я, Побєда і Берлін” побачили якомога більше людей. За словами вдови, Андрій дуже бажав би цього і особливо був би радий, якщо б стрічку дивилися українські військові.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?