“Ми в Парижі”. Потап влаштував фотосесію на тлі французьких пейзажів, але без Насті Каменських: з ким він?

Музикант Потап, схоже, любить не тільки співати, а й подорожувати. То він в Латинській Америці, то в Німеччину поїхав, а тепер — ї до Франції добрався. І влаштував посеред місцевих вулиць фотосесію.

Потап знов відправився у подорож. Ще зовсім недавно він був у Німеччині, а тепер опинився у Франції. Звісно ж, не просто так, а по робочим справам. Коли в музиканта видалася вільна хвилинка — Потап вирішив влаштувати фотосесію на тлі місцевої архітектури. Фотографувався один, без Насті Каменських. Та й до Ейфелевої вежі не доїхав. Але світлини все одно вийшли гарними.

І тут одного разу він вирішив приїхати до Парижу — підписав одну зі світлин Олексій Потапенко.

На цьому фото він позуϵ у темній шкіряній куртці та сонцезахисних окулярах, із Айфоном в руках. У вусі репера помітна сережка-гвоздик, а позаду – якась скляна архітектурна споруда.

Інша світлина — теж зроблена Потапом посеред французьких вулиць у французькому Парижі. Тут співак вже без окулярів, але в тій самій шкірянці. Позаду нього виситься башта циліндричної форми, але до Ейфелевої вежі вона точно не дотягуϵ.

В коментарях до цього допису користувачі висловили надію побачити улюбленого співака поряд із Ейфелевою вежею. Ще один користувач завдався питанням, коли ж в музиканта вийде новий пісенний хіт. Також шанувальників Потапа цікавив факт, де в момент його фотосесії знаходилась Анастасія Каменських.

А де Настінька? — спитала репера користувачка romaniv.ania

Це питання так і залишилось без відповіді.

“Один факт” нагадуϵ, що Потап вже понад два роки знаходиться поза межами України. Співак виїхав за кордон ще до початку повномасштабного вторгнення росії. Як згодом розповідала його дружина Настя Каменських — вони з чоловіком перебували в робочому відрядженні за кордоном і ось-ось повинні були повертатись назад.

Але 24 лютого життя України розділилось на “до” та “після”, були відмінені усі авіарейси. Врешті решт Потап і Каменських не змогли повернутись додому і вирішили перечекати складну ситуацію за кордоном.

Нові статті

Схожі статті

У якій воді замочувати квасолю, щоб вона розварилася швидше і зберегла корисні речовини: холодній чи теплій

Щоб квасоля добре розварилася — її перед приготуванням деякий час вимочують у воді. Якої температури повинна бути вода — холодною чи гарячою? "Один Факт" розповість про це нижче.

Як зняти готівку і переказати гроші у разі відключень світла: “Приватбанк” розповів українцям, куди йти

Віялові відключення світла за останні декілька днів стали для України нормою. В державному банку "ПриватБанк" розповіли, як зняти готівку та переказати кошти у випадку, коли світла немаϵ.

Чи можна висаджувати чорнобривці поряд із помідорами: головні правила сусідства, які принесуть лише користь

Бархатці або чорнобривці — яскрава квітка, яку висаджують не тільки на квіткових клумбах. Дізнайтесь, навіщо чорнобривці саджають посеред городу і чи можна їх розміщувати поряд з помідорами.

Унікальний ландшафтний парк Клебан-Бик в 60 км від Донецька: памʼятка природи з колекціϵю скамʼянілостей

Заповідник Клебан-Бик на Донеччині – це осередок скамʼянілих представників флори і фауни, який в давні часи слугував притулком для давніх кочових племен. Дізнайтесь історію цього мальовничого міста.