Jerry Heil і Alyona Alyona вийшли в фінал “Євробачення-2024”: які результати першого півфіналу (Відео)

Українки підкорили півфінал "Євробачення-2024" і представлятимуть країну у фіналі музичного конкурсу. Відео виступу Jerry Heil і Alyona Alyona та результати першого півфіналу покаже "Один факт".

Український дует Jerry Heil і Alyona Alyona виступив у півфіналі пісенного конкурсу “Євробачення 2024” у шведському міста Мальме. Дівчата змогли одержати перемогу і тепер виступлять зі своїм номером у фіналі.

Перший півфінал конкурсу “Євробачення 2024” пройшов пізно ввечері, 7 травня. Представниці від України виступили в напівфіналі під № 5 та увійшли в ТОП-10 фіналістів.
Загалом в першому півфіналі “Євробачення” виступили представники від 15 різних країн. Десять фіналістів обирали шляхом голосування, а порядок оголошення переможців був довільним. Окрім України до фіналу “Євробачення 2024” потрапили представники наступних країн:

  • Литва;
  • Словенія;
  • Португалія;
  • Сербія;
  • Фінляндія;
  • Кіпр;
  • Ірландія;
  • Хорватія;
  • Люксембург;
  • Ірландія.

Цікаво, що Україна на сьогоднішній день ϵ ϵдиною країною, якій щороку вдаϵться потрапити до фінальної частини конкурсу. Більш того, наша країна ϵ взагалі ϵдиною за всю історію конкурсу, яка потрапляϵ до фіналу Євробачення кожен рік.

Jerry Heil і Alyona Alyona були обрані для участі в конкурсі “Євробачення 2024” наприкінці зими, під час національного Відбору. Обидві виконавиці активно розвивають сольну карʼϵру, але заради участі в міжнародному пісенному конкурсі створили свій творчий тандем.

Трек “Teresa & Maria”, який співачки представили на “Євробаченні 2024” став справжнім хітом після Нацвібору, який пройшов в Україні у лютому. Під час Нацвідбору виконавиці отримали найбільшу кількість голосів від слухачів (723 тисячі голосів). В той же час професійне журі поставило дівчатам 10 балів з 11.

Jerry Heil і Alyona Alyona перемогли в напівфіналі Євробачення-2024
Jerry Heil і Alyona Alyona перемогли в напівфіналі Євробачення-2024

Jerry Heil, яку насправді звуть Яна Шемаϵва – починала свій творчий шлях з виконання каверів. Вона співала пісні гурту “Океан Ельзи”, а ще — приймала участь в шоу “Х-Фактор”.

Для співачки в стилі хіп-хоп Alyona Alyona Нацвідбір на “Євробачення” 2024 року став взагалі першим. Справжнϵ імʼя ціϵї колоритної дівчини: Альона Савраненко. Колись вона працювала звичайною вихователькою в дитячому садочку в рідному селищі, а зараз — ϵ номінанткою та лауреаткою численних національних музичних премій.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.