Tayanna, Віктор Павлік, Євгенія Власова: українські артисти, які не змогли пройти Нацвідбір на “Євробачення”

Jerry Heil та alyona alyona влаштували справжній фурор на "Євробаченні" в Мальме, втрапивши у гранд-фінал шоу. Тим часом деяким нашим знаменитостям так і не вдалося побувати на цій сцені.

Цьогоріч учасниці від України Jerry Heil та alyona alyona спромоглися поставити рекорд на “Євробаченні”. Жодна з країн не проходила до фіналу конкурсу 19 років поспіль, а ми спромоглися.

Та далеко не всі українські знаменитості поділяють радість від виступу дуету. Адже воліли бачити себе на місці дівчат, та, на жаль, не склалося.

Tayanna

Співачка дуже довго пробивалася в перший ешелон шоубізу. Спочатку співала в гурті “Гарячий шоколад”, була бек-вокалісткою. Лише потім взялася робити сольну кар’єру. 2005 року співачка взяла участь у Нацвідборі, але того разу представляв Україну гурт “Ґринджоли”.

Знаменитості не змогли здолати Нацвідбір на Євробачення

У 2017 році зірка зробила другу спробу підкорити Європу, але у фіналі поступилася O.Torvald. За рік усе повторилося. Таяна знову стала другою, а на “Євробачення” замість неї поїхав Melovin.

У 2019-му зірка пройшла у півфінал, але згодом зняла власну кандидатуру, тож пісню “Очі” європейські фани так і не почули. Можливо, співачці й не треба опускати рук, адже Jerry Heil потрапила на велику європейську сцену лише з 3 спроби, а у 2020 та 2022 роках їй не вдалося здолати Нацвідбір.

Віктор Павлік

Всенародний Шикидим теж намагався потрапити на “Євробачення” у 2005 році, та провалив Нацвідбір. Віктор Павлік виконав композицію “Світ за вікном”, яка набрала всього 60 балів і принесла виконавцю лише 12 місце.

Знаменитості не змогли здолати Нацвідбір на Євробачення

Девід Аксельрод

Нинішній чоловік Олени Мозгової тоді був ще Володимиром Ткаченком. Представляти Україну на європейській сцені артист мріяв 2006 року. Та навіть не увійшов до трійки фіналістів. Замість нього доволі вдало виступила Тіна Кароль.

Знаменитості не змогли здолати Нацвідбір на Євробачення

Євгенія Власова

2007 року нікому не залишила шансів Вєрка Сердючка, тож Женя залишилася за бортом. І хоча чудово виконала композицію I Will Be (Ya budu), посіла лише 2 місце у Нацвідборі на “Євробачення”.

Знаменитості не змогли здолати Нацвідбір на Євробачення

Нові статті

Схожі статті

Світлана Готочкіна змінила імідж так, що Тарас Цимбалюк не впізнав кохану: коротка стрижка й інший колір

Кохана Тараса Цимбалюка весь час шокує публіку все новими витівками. Тепер Світлана Готочкіна перетворилася на брюнетку й зізналася, що брала участь у "Холостяку".

Цей смачний манник підійде навіть веганам: без тваринного жиру, натомість з неймовірним присмаком шоколаду

Якщо потрібен смаколик без тваринних жирів, спробуйте цей рецепт. Шоколадний манник на вівсяному молоці готується дуже просто, а смачний настільки, неначе готувався на вершках.

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.