Колишня Пономарьова Мозгова різко висловилася про “Євробачення 2024”: “Дійство, яке не можу коментувати”

Олена Мозгова належить до тих продюсерів, що за словом у кишеню не лізуть. Жінка відома своїми гострими висловлюваннями. От і щодо "Євробачення 2024" дала дуже різкий коментар.

На своїй Фейсбук-сторінці Олена Мозгова зауважила, що не може прокоментувати дійство, яке не дивилася. Дружина Девіда Аксельрода відзначила, що “Євробачення 2024” її не цікавить, і вона не збирається його дивитися.

Олена Мозгова прокоментувала Євробачення 2024

Раніше Олена Миколаївна висловлювала обурення з приводу цьогорічних непомірних витрат на участь у європейському конкурсі. Витратити під час війни 11 млн гривень на “Євробачення” Мозгова повважала “королівством викривлених дзеркал і подвійних стандартів”. Тож вихід наших дівчат alyona alyona й Jerry Heil до гранд-фіналу жінку особливо не зачепив.

Раніше Мозгова ставилася до цього пісенного конкурсу трішки по-іншому. Адже її благовірний спочатку під іменем Володимир Ткаченко, потім уже як Девід Аксельрод неодноразово намагався пробитися на високу європейську сцену.

Олена Мозгова прокоментувала Євробачення 2024

Всі музичні задатки у співака начебто присутні – має дивовижний голос, якому позаздрять багато хто з колег. Натомість 2006 року поступився Тіні Кароль, 2014-го Марії Яремчук, 2020-го – гурту Go-A. Напевно, одного голосу для перемоги у Нацвідборі замало. Потрібен ще й певний епатаж.

Ображена пані Олена назвала свого часу манеру виконання Go-A “псевдофолком”, а учасників гурту “співаючими фармацевтами та не співаючими персонажами”. І байдуже, що тоді український “Шум” просто порвав європейську публіку.

Олена Мозгова прокоментувала Євробачення 2024

“Справжнім зашкваром” назвала Мозгова ситуацію з фальшивою довідкою, яку надала до Нацвідбору Аліна Паш у 2022 році. А до члена журі Ярослава Лодигіна Олена взагалі звернулася презирливо: “Ти хто такий?”

Тож цікавість до “Євробачення” все ж присутня. Коли хтось із ФБ-спільноти не повірив у те, що продюсерка зовсім не дивилася цьогорічний конкурс, Олена відзначила: “Не вірте. Діло ваше”.

Нові статті

Схожі статті

По коліна у воді і без пательні в руках: Євген Клопотенко показав, як проводить вільний час поза кухнею

Майстер кулінарних шедеврів Євген Клопотенко показав, як проводить вільний час поза кухнею. В руках у нього — зовсім не пательня. Де відпочив шеф-кухар — дізнайтесь з матеріалу від "Один Факт".

Чи варто поступатися місцем в транспорті і звідки взялась ця традиція: 77-річна жінка не дочекалася милості

Кумедна історія днями трапилась у міському транспорті Вінниці. 77-річна жінка в міському транспорті всілась на коліна молодій дівчині, бо та… не поступилась їй місцем.

Салат наче й звичайний, а от подача доволі цікава: роблю з чипсів квітку хризантеми – гості просто шаленіють

На святковому столі цей салат матиме доволі ефектний вигляд. При цьому готується "Хризантема" дуже просто. Коли опануєте, таким же чином можете прикрашати будь-яку закуску.

Смугастий пухляш із зеленими очима: до Alyona Alyona після “Євробачення” завітав незвичний гість

Реперка Alyona Alyona, яка кілька днів тому посіла 3 місце на "Євробаченні 2024", заспівавши в дуеті з Jerry Heil — вже повернулась до України. І влаштувала теплу зустріч із зеленооким прихильником.