Катя Осадча показала себе на початку кар’єри і здивувала виглядом у 22 роки: у вишиванці і з довгим волоссям

40-річна Катя Осадча давно будує кар'єру телеведучої. Переглянувши власні архіви, дружина Юрія Горбунова натрапила на світлини, що дотичні до "Євробачення" 18-річної давнини.

Каті Осадчій тоді було всього 22 роки, і вона робила перші спроби на посту ведучої “Світського життя”. Знаменитість пригадала, що 2005 року її програма якраз збирала враження гостей, які завітали до нас на “Євробачення”, про нашу країну.

Катя Осадча пригадала Євробачення і показала себе у 22 роки

На світлині бачимо зовсім юну Катрусю з довгим білявим волоссям та у коротенькій вишиванці, яка відкриває животик дівчини з мікрофоном. Червона спідничка прикрашена сердечками. А пристрасть до носіння головних уборів Осадча продемонструвала вже тоді, вбравшись у віночок із червоно-білих квітів.

Відтоді життя зірки кардинально змінилося. До первістка Іллі додалися ще двоє синочків – Іван та Данило. Катя удруге вийшла заміж за колегу Юрія Горбунова. Тепер разом облаштовують своє 2-поверхове сімейне гніздечко під Києвом.

Катя Осадча пригадала Євробачення і показала себе у 22 роки

Звісно, ностальгічні спогади про передачу “Світське життя” не залишають ведучу. Після того вона ще багато разів відвідувала престижний пісенний конкурс і брала інтерв’ю виключно у переможців “Євробачення”.

Натомість з початку повномасштабної агресії сповістила про закриття улюбленої українцями передачі. Повернення до старого формату “Світського життя” Осадча не вбачає за можливе.

Натомість веде нову програму “Пісня мого життя”, куди запрошує зіркових гостей і просить розповісти, яким чином та чи інша пісня вплинула на їхнє життя. Завдання глядачів – вгадати, яка з 4 композицій, що пролунали, стала для знаменитості важливою.

Нові статті

Схожі статті

Чи варто поступатися місцем в транспорті і звідки взялась ця традиція: 77-річна жінка не дочекалася милості

Кумедна історія днями трапилась у міському транспорті Вінниці. 77-річна жінка в міському транспорті всілась на коліна молодій дівчині, бо та… не поступилась їй місцем.

Салат наче й звичайний, а от подача доволі цікава: роблю з чипсів квітку хризантеми – гості просто шаленіють

На святковому столі цей салат матиме доволі ефектний вигляд. При цьому готується "Хризантема" дуже просто. Коли опануєте, таким же чином можете прикрашати будь-яку закуску.

Смугастий пухляш із зеленими очима: до Alyona Alyona після “Євробачення” завітав незвичний гість

Реперка Alyona Alyona, яка кілька днів тому посіла 3 місце на "Євробаченні 2024", заспівавши в дуеті з Jerry Heil — вже повернулась до України. І влаштувала теплу зустріч із зеленооким прихильником.

В Арама Арзуманяна у “Скажених сусідах” була українська дружина: як виглядає обраниця гумориста насправді

Арам Арзуманян ідеально вписався у гумористичний сюжет комедії в серіалі "Скажені сусіди". Цікаво, чи багато схожого в справжньої дружини актора з серіальною Інною Приходько?