Катя Осадча показала себе на початку кар’єри і здивувала виглядом у 22 роки: у вишиванці і з довгим волоссям

40-річна Катя Осадча давно будує кар'єру телеведучої. Переглянувши власні архіви, дружина Юрія Горбунова натрапила на світлини, що дотичні до "Євробачення" 18-річної давнини.

Каті Осадчій тоді було всього 22 роки, і вона робила перші спроби на посту ведучої “Світського життя”. Знаменитість пригадала, що 2005 року її програма якраз збирала враження гостей, які завітали до нас на “Євробачення”, про нашу країну.

Катя Осадча пригадала Євробачення і показала себе у 22 роки

На світлині бачимо зовсім юну Катрусю з довгим білявим волоссям та у коротенькій вишиванці, яка відкриває животик дівчини з мікрофоном. Червона спідничка прикрашена сердечками. А пристрасть до носіння головних уборів Осадча продемонструвала вже тоді, вбравшись у віночок із червоно-білих квітів.

Відтоді життя зірки кардинально змінилося. До первістка Іллі додалися ще двоє синочків – Іван та Данило. Катя удруге вийшла заміж за колегу Юрія Горбунова. Тепер разом облаштовують своє 2-поверхове сімейне гніздечко під Києвом.

Катя Осадча пригадала Євробачення і показала себе у 22 роки

Звісно, ностальгічні спогади про передачу “Світське життя” не залишають ведучу. Після того вона ще багато разів відвідувала престижний пісенний конкурс і брала інтерв’ю виключно у переможців “Євробачення”.

Натомість з початку повномасштабної агресії сповістила про закриття улюбленої українцями передачі. Повернення до старого формату “Світського життя” Осадча не вбачає за можливе.

Натомість веде нову програму “Пісня мого життя”, куди запрошує зіркових гостей і просить розповісти, яким чином та чи інша пісня вплинула на їхнє життя. Завдання глядачів – вгадати, яка з 4 композицій, що пролунали, стала для знаменитості важливою.

Нові статті

Схожі статті

В Україні з’явиться доступне житло в оренду для українців: хто зможе стати учасником соціальної програми

В України хочуть запровадити новий різновид оренди житла – так званої соціальної. Що це за оренда і хто зможе прийняти участь в програмі? "Один Факт" розповість про нову ініціативу детальніше.

“Головне кохання мого життя”: 48-річна Наталія Могилевська пригадала перший шлюб, в якому пробула рік

Наталія Могилевська доволі багато з ким крутила романи, але також у неї було два офіційних шлюби та першим її чоловіком був Дмитро Чалий - як він виглядає та що про нього відомо?

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: вдача буде з вами – головне триматися за свою мету

Гороскоп на 28 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: зірки радять вірити в свою мрію, адже так вона обов'язково здійсниться. Астрологічний прогноз.

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?