На підборах і в сукні з розрізом: Марічка Падалко затьмарила стильним образом вагітну Джамалу

Телеведуча Марічка Падалко вдягла високі підбори і вечірню сукню ніжного кольору з розрізом. І все заради того, щоб блиснути жіночністю на музичній премії і позмагатись в красі із самою Джамалою.

Українська телеведуча Марічка Падалко завітала на вручення нагород національної музичної премії “YUNA 2024” в довгій сукні ніжно-бузкового кольору з великим розрізом та скошеними плечима. Їй, як амбасадорці благодійного фонду Revived Soldiers Ukraine випала честь вручити нагороду в номінації “Дует/колаборація”.

Марічка Падалко показалася у вечірній сукні
Марічка Падалко показалася у вечірній сукні

Образ, який Марічка Падалко обрала для премії, затьмарив навіть вагітну Джамалу, яка була присутня на врученні нагород премії в якості номінанта. Сукня довжиною в підлогу з великим розрізом збоку стала ідеальним доповненням до чудового вечора.

Яку сукню обрала для отримання нагороди “YUNA 2024” Джамала?

Співачка Джамала, яка зараз знаходиться на останніх тижнях вагітності і невдовзі народить третього сина — теж завітала на вручення нагород “YUNA 2024”. Музичний альбом співачки під назвою “QIRIM” отримав нагороду в категорії “Альбом року”.

Сукня, яку Джамала обрала для премії — повністю відповідала її нинішньому положенню. На відміну від наряду Марічки Падалко Джамала обрала сукню вільного крою із довжиною в підлогу та в світло-блакитному кольорі. Особливість моделі — це рукави великого обʼϵму, що по формі нагадують ліхтарики. Звісно ж, підбори Джамала не вдягала, але й без них на музичній премії співачка виглядала неперевершено.

Джамала зізналась, що нагорода “Альбом року” – одна з її найулюбленіших. Вагітна артистка порівняла створення альбому із народженням дитини. Спочатку виникаϵ відчуття хвилювання та очікування від зародження нової ідеї. Потім зʼявляϵться токсикоз — бо не все складаϵться так, як цього хоче митець.

Щось обовʼязково йде не так, але тим і цінний цей момент. Адже коли, врешті решт, все виходить і народжуϵться той самий омріяний альбом — на душі стаϵ тепло, затишно і радісно від повного відчуття щастя.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.