Скандаліст Потап розсекретив, ким працює за кордоном у свої 43 роки: “А як ви думаєте, хто переможе?”

Всі ламають голови, намагаючись зрозуміти, чим Потап 3-ій рік поспіль займається за кордоном, вештаючись по різних континентах. Репер урешті назвав свою професію та висловив побоювання щодо неї.

У свіжому пості в Інстаграмі Потап поділився з підписниками нагальною проблемою. Чоловік Насті Каменських сповістив, що нині є сонграйтером і створює музичний контент, вкладаючи в роботу всю душу.

Але останнім часом через розвиток технологій з’явилася можливість генерування пісень завдяки ChatGPT. Тобто кожен за допомогою робота може створити композицію за лічені хвилини, тоді як живій людині для цього можуть знадобитися кілька місяців.

Потап став сонграйтером і боїться ШІ

Штучний інтелект аналізує вже наявні тексти й музику, обробляє отриману інформацію та генерує власний варіант, який відрізняється від решти інших. Щоб уберегти авторські права багато музичних лейблів уже заборонили використовувати музику від ШІ.

Потап поцікавився у підписників, хто переможе у цьому двобої – творча людина чи бездушний робот АІ? І хоча Олексій відзначив, що не боїться конкуренції зі штучним інтелектом, відвідувачі Інсти з цього приводу мають кардинально протилежну думку.

Можливо, конкурувати з Моцартом ШІ й не під силу, але написати яку-небудь попсу – запросто, впевнені читачі. Хоча пролунали й заспокійливі думки для артиста: мовляв, “Пиришики-пупиришки” АІ точно не здатен генерувати.

Деякі розважливі користувачі відзначили, що до цього слід ставитися як до промислової революції. Звісно, ШІ не здатен замінити людину повністю, але ті, хто не вивчатиме його роботу, просто втратять можливість до заробітку грошей.

Хтось навіть окреслив термін, який знадобиться штучному інтелекту, щоб заволодіти світом. Це має статися у найближчі 10 років. Прогноз було зроблено неоптимістичний – усі творчі професії зникнуть, а фільми, картини й пісні створюватиме АІ.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?