Велику роль зіграв Скрябін: Могилевська зізналася, що хотіла розлучитися через 2 тижні після свого весілля

Народна артистка України Наталка Могилевська пригадала цінні миті спілкування із Скрябіним. В розмові із Олексієм Сухановим співачка розповіла, яку пораду дав їй Кузьма стосовно… розлучення.

Українська телеведуча і співачка Наталія Могилевська поговорила про кохання, особисте життя і авторитетних осіб у власному житті. Зокрема, у розмові торкнулись і її теплої дружби із Кузьмою Скрябіним, що загинув майже 10 років тому.

Свого часу Наталія Могилевська та Андрій Кузьменко були ведучими і продюсерами багатьох спільних проектів. За життя Скрябіна Наталка з ним добре товаришувала і навіть дослухалась до порад, які їй надавав колега. Вони навіть створили творчий дует і разом співали пісні.

Через багато років Наталія Могилевська із теплотою в душі згадує Кузьму Скрябіна. На думку артистки, він за свого життя не отримав тієї долі уваги і популярності, яку мав би отримати.

За словами Могилевської, Андрій, безумовно — був для неї авторитетом, на який хотілось рівнятися.

Він заслуговує набагато більше, ніж те, що встигло трапитися в його житті — наголосила співачка.

Могилевська зауважила, що за життя Андрію Кузьменку не дісталось тієї слави і того відношення від фанатів, якого він був гідний. Але справедливість все одно взяла верх, адже та неймовірна слава вже після завершення життя таки наздогнала Кузьму Скрябіна.

Вдаючись до спогадів, артистка пригадала, як колись мала із Кузьмою відверту розмову про особисте. На той момент вона тільки-но вийшла заміж вперше і повернулась з весільної подорожі із бізнесменом Дмитром Чалим. Їх шлюб проіснував трохи менше року, адже відразу після відпочинку з коханим Могилевська зрозуміла: з цим чоловіком вона жити не буде.

Власне, про це вона й повідомила Андрію Кузьменку. А ще — спитала в нього поради.

Мовляв, скільки часу повинно пройти після гучного весілля, щоб можна було розповідати суспільству про… розлучення.

Наталія Могилевська і Кузьма Скрябін
Наталія Могилевська і Кузьма Скрябін

Їх розмова відбувалась рівно через 2 тижні після весілля Наталки, і Кузьма у властивій йому гумористичній манері заявив Могилевській:

Потерпи, Наталочко, ще півроку – ще обкладинки не всі вийшли.

До поради музиканта артистка таки дослухалась. І приблизно через півроку, вже у 2005-му, розповіла широкій аудиторії про те, що з Дмитром Чалим розлучається.

Наталія Могилевська повідомила, що зараз намагається жити так само, як і Кузьма Скрябін. Свого партнера та колегу по творчим проектам співачка називає людиною не конфліктною. Андрій в її спогадах залишився веселою, сильною та яскравою особистістю.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.