Валерій Харчишин з гурту “Друга ріка” назвав суму заробітків за місяць: буває і з двома нулями, і з трьома

Незмінний вокаліст гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин розповів про фінансову сторону свого життя. Артист озвучив точну суму, яку вдається заробляти і гонорари, що платять під час гастрольних турів.

Український виконавець та фронтмен гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин розповів по свої фінансові статки. За словами артиста, після початку повномасштабного вторгнення його доходи помітно знизилися. Але не настільки, щоб опинитись за межею бідності.

У розмові з журналістами співак назвав точну суму, яку йому вдається заробити в сучасних умовах, а також назвав головні джерела власних доходів.

Музикант з “Другої ріки” зазначив, що зараз він отримує фінансові кошти з декількох джерел. В першу чергу це, звісно ж — концерти гурту “Друга ріка”. Також Харчишин заробляє певну суму грошей від роботи в громадській організації.

Валерій Харчишин заробляє певну суму грошей від роботи в громадській організації
Валерій Харчишин заробляє певну суму грошей від роботи в громадській організації

Музикант працює в українській агенції з авторських суміжних прав і там йому платять 1 тисячу доларів. Певну суму коштів приносить і музичний бренд “Друга ріка”. Харчишин разом із своїм колективом дає концерти на підтримку ЗСУ. Артист гастролює із власною творчою програмою в Україні і за кордоном.

Валерій Харчишин зазначив, що під час організації концертів без фінансових витрат не обійтися. Потрібні операційні витрати на обслуговування концертної діяльності. Крім того, він та його команда витрачають великі кошти на закупівлю амуніції для ЗСУ.

Вокаліст розповів, що за наявності концертних турів у гурту “Друга ріка” його фінансовий дохід може сягати й 10 тисяч доларів. Зараз рівень прибутку в Харчишина помітно знизився. Але ситуація тимчасова і він сподівається на її скоріше налагодження.

Фронтмен Другої Ріки Валерій Харчишин розповів, скільки заробляє на гастролях: сумма з трьома нулями
Фронтмен Другої Ріки Валерій Харчишин розповів, скільки заробляє на гастролях: сумма з трьома нулями

Фронтмен гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин входить до списку найпопулярніших рокерів України. Музикант стояв біля витоків зародження та розвитку українського року. Навчався в музичному училищі рідного міста Любара, що в Житомірській області – на відділенні духових інструментів. Після здобуття музичної освіти виступав у декількох українських ансамблях.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: час зрозуміти, чого ви хочете досягнути у житті

Гороскоп на 3 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку прогнозує день сповнений роздумів про майбутнє життя - визначте пріоритети та крокуйте за власними цілями.

“Без такого Колі не було б такої Раї”: полтавський баяніст, що підкорив серце співачки Раїси Кириченко

Раїсу Кириченко не дарма називали берегинею української пісні. Але хтозна, як би склалась її творча доля, якби в житті не трапилось справжнього кохання із баяністом Миколою Кириченком.

Викрутила шарм на максимум: цю стрижку “Каре француженки” зробила собі зірка “Дизель шоу” Яна Глущенко

Яна Глущенко — одна з акторок гумористичної програми "Дизель шоу". Зараз шоу неможливо уявити без норовливої білявки, а Яна заради уваги аудиторії готова додати шарму і… кардинально змінити зачіску.

Бабка залетіла в кімнату – про що говорить прикмета і до чого готуватись мешканцям? Зверніть увагу на колір

Бабка або "стрекоза" залітає в оселю не просто так. Забобонні люди кажуть – ця комаха попереджає про зміну погоди у найближчому майбутньому. Дізнайтесь, які ще існують прикмети, повʼязані із нею.