З макіяжем та манікюром: 31-річна Марія Яремчук показала, що в красі та стилі нічим не поступається Ріанні

Марія Яремчук – молода українська співачка родом з Чернівців. Вона народилась в родині артиста Назарія Яремчука і з дитинства захоплювалась музикою, приймала участь у різноманітних концертах.

Марія Назарівна Яремчук – талановита українська співачка, яка народилась 2 березня 1993 року у місті Чернівці. Її батьком був відомий український артист Назарій Яремчук, який пішов з життя, коли дівчинці ледь виповнилось 2 рочки.

З дитячих років Марійка приймала участь у різноманітних концертах та творчих заходах. Вона успішно закінчила школу і відразу пішла навчатись до академії естрадного мистецтва. Одночасно із цим Марія поступила до історичного факультету, де навчалась дистанційно.

Українка Марія Яремчук та американка Ріанна
Українка Марія Яремчук та американка Ріанна

Участь у талант-шоу “Голос країни. Нова історія” надала Марії Яремчук чудові можливості для творчого розвитку. Завдяки своєму таланту і яскравій зовнішності співачка змогла посісти на цьому конкурсі 4 місце.

Вже через рік Яремчук представила рідну Україну на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення” у Копенгагені. Там їй вдалось обійняти шосте місце.

Прихильники творчості 31-річної Марії Яремчук неодноразово порівнювали дівчину із барбадоською співачкою, 36-річною Ріанною. Через зовнішню схожість з голосистою американською колегою Марічку навіть сприймали за сестру Ріанни під час її подорожі до США. Ба більше, в Україні навіть звинувачували у плагіаті на наслідуванні стилю американської виконавиці.

І Марія, і Ріанна неодноразово змінювали власний стиль та імідж. Дівчата полюбляють експериментувати із зачісками та макіяжем.

Марія Яремчук на тлі пліток про свою неймовірною схожість з Ріанною підігріває їх зухвалими і сміливими змінами у зовнішності, що ще більше наближують українку до афроамериканських стандартів краси.

Марію Яремчук часто порівнюють із американською співачкою Ріанною
Марію Яремчук часто порівнюють із американською співачкою Ріанною

Серед спільних інтересів Марії Яремчук та Ріанни – не тільки виконання пісень. Дівчата можуть похвалитись і певними акторськими здобутками. Якщо Ріанна вже неодноразово зʼявлялась на телевізійних екранах, то в творчій скарбничці Яремчук – лише головна роль в фільмі “Легенда Карпат”, де вона зіграла дружину Олекси Довбуша.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.