Раніше співав про смереку, а потім захопився вірою у Бога: де зараз Микола Гнатюк і під яким імʼям виступає?

Колись співак Микола Гнатюк яскраво сяяв на сцені і збирав повні зали слухачів. Останні декілька років про нього майже нічого не чутно. Подейкують, що артист… пішов у монастир. Чи так це насправді?

Микола Васильович Гнатюк – радянський та український співак, що народився в Немирівці Старокостянтинівського району Хмельницької області. Багато років тому артист збирав під час своїх концертів цілі стадіони прихильників, а зараз про долю 71-річного виконавця шлягеру “Ой, смереко!” – відомо мало.

Микола Гнатюк: де зараз артист та чим займається
Микола Гнатюк: де зараз артист та чим займається

Дізнатись про те, як зараз живе Микола Гнатюк – можна хіба що з пліток, які ширяться в суспільстві, або ж завдяки його молодшому брату Анатолію Гнатюку.

Дехто з пліткарів подейкував свого часу, що Микола Гнатюк вже давно виїхав за кордон – до Німеччини. Чому саме туди? Все просто – бо там живе єдиний син співака, Олександр.

Існувала й інша версія зникнення Миколи Гнатюка з публічного простору. Казали, ніби він обрав для себе замість сцени тихе та мире життя в монастирі. “Один Факт” спробував розібратись, що з цього є правдою, а що — ні.

Чому Микола Гнатюк зник з публічного простору
Чому Микола Гнатюк зник з публічного простору

Микола Гнатюк зараз дійсно присвячує багато часу релігії та християнській вірі. Втім, попри чутки – артист ніколи не був затвірником і до монастиря з мирського світу не йшов. Він продовжує жити в своєму будинку в Україні і лише іноді навідується в гості до сина Саші у Німеччину.

Микола Гнатюк був офіційно одружений лише 1 раз. Його майбутня дружина Наталія працювала журналісткою, а познайомились вони під час інтервʼю. В шлюбі з Наталією народився єдиний спадкоємець виконавця – син Олександр. Коли хлопчик був ще маленьким — його батьки прийняли рішення переїхати до Німеччини.

Микола Гнатюк пішов зі сцени заради релігії
Микола Гнатюк пішов зі сцени заради релігії

Пройшло трохи часу і Микола Гнатюк розлучився з дружиною та повернувся до України. Син Саша залишився жити з мамою за кордоном. Хлопчик виріс в Німеччині і там же здобув вищу освіту. Олександр Гнатюк навчався на економіста в університеті Мюнхену.

Декілька років тому Микола Гнатюк повідомив, що завершує карʼєру співака. Тоді пішли чутки. Ніби відмова від сцени відбулась через те, що Гнатюк захопився релігією та вірою. Свого часу співак навчався в духовній семінарії та встиг створити декілька музичних альбомів на релігійну тематику.

Любов до української пісні згодом все ж взяла верх і Микола Гнатюк повернувся до улюблених слухачів. Артист порадував своїх прихильників новими піснями. Щоправда, записав він їх під новим імʼям: Анастасій.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.