Власний ставок з рибою, декілька маєтків і все це за високим парканом: Поплавський показав своє елітне життя

Михайло Поплавський відомий українцям як співак, ресторатор, автор мистецьких проєктів. У власності народного артиста України знаходиться розкішний маєток. Подивіться, як він виглядає.

Михайло Михайлович Поплавський — популярна в Україні особистість. Багато шанувальників знають цього чоловіка, як співаючого ректора, народного депутата і володаря декількох ресторанів мережі “Батьківська хата”, де відвідувачам пропонують страви української домашньої кухні.

В 2008 році Михайлу Поплавському присвоїли звання народного артиста України, а в листопаді 2018 року, під час журналістського розслідування зʼясувалось: у співаючого ректора є незадекларований маєток площею понад 1000 м2, збудований в Бортничах Київської області.

“Один Факт” пропонує подивитись, як виглядає заміський палац Поплавського і зі скількох поверхів він складається?

Карʼєра ректора університету та співака дозволила Михайлу Поплавському збудувати розкішний двоповерховий будинок під Києвом. Елітне житло, в якому мешкає один з найвідоміших ректорів України — розташоване в селищі Бортничі. Саме тут, на велетенській території поряд з озером – Поплавський збудував відразу декілька маєтків.

Палац Михайла Поплавського в Бортничах
Палац Михайла Поплавського в Бортничах

Сам ректорський будинок займає площу в 1067.6 м2. Всередині нього — багато просторих кімнат та облаштована власна сауна.

Михайло Поплавський заховав своє житло за високим парканом і ніколи не запрошує в гості представників ЗМІ – аби похвалитися нерухомістю, яку здобув завдяки своїм ректорським та пісенним талантам.

Втім, побачити резиденцію, в якій живе Михайло Михайлович – його численна аудиторія прихильників все ж змогла. Сталось це завдяки… все тим же журналістам. вони дослідили територію заміського маєтку Поплавського за допомогою дронів і змогли показати, як виглядає ця розкішна садиба з висоти пташиного польоту.

Садиба, в якій живе Михайло Поплавський
Садиба, в якій живе Михайло Поплавський

На світлинах, які вдалось отримати представникам ЗМІ, на території резиденції помітно декілька маєтків. Окрім них співаючий ректор облаштував для себе баню та сауну. Також поряд з оселею є глибокий ставочок, який Поплавський ділить разом зі своїми сусідами.

Крім цього на території палацу Михайла Михайловича – можна помітити сад. Він облаштований здебільшого в серйозних тонах і без зайвих квітів та англійського дизайну.

Кажуть, що в маєтку Поплавський мешкає не один, а разом зі своїм дорослим сином та його родиною. Взагалі то Поплавський дуже привʼязаний до свого нащадка та онука. Співаючий ректор завжди допомагає Олександру.

Стосунки між батьком та сином стали ще більш теплими та міцними після того, як хлопець потрапив в аварію і ледь вижив.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.