Іноді це нуль”: Фагот із гурту “ТНМК” зізнався, скільки зараз заробляє і як тримається “на плаву”

Олег Михайлюта з українського гурту "ТНМК" зізнався, як змінилися його прибутки за останні два роки. На чому зараз заробляє музикант і чи вистачає йому коштів на життя?

Фронтмен гурту “ТНМК” Олег Михайлюта, більш відомий в українському суспільстві як Фагот – розповів про свій досвід життя в останні два роки. Раніше вокаліст завжди був на виду і дава багато концертів зі сцени. Але зараз реалії змінилися. Зокрема, зменшилась кількість концертів, та й гастрольні тури поставлені на паузу.

Ситуація серйозно вплинула на фінансові статки музиканта. Втім, за словами Олега Михайлюти – підтримка в нього все одно є. Зараз суттєву підтримку йому надають друзі, які замовляють в нього різноманітні творчі проєкти. Завдяки цьому соліст має можливість закривати власні матеріальні потреби та продовжувати займатись творчістю.

Фагот повідомив, що у цей складний час його музична студія завжди з роботою. Зараз він створює музику не тільки для гурту ТНМК, але й для інших співаків. Написання пісень – важливе джерело прибутку, яке допомагає музиканту триматися на плаву.

Студія не стоїть порожня – розповів Фагот. – Ми записуємо пісні для різних артистів.

Музика – не єдине заняття Олега Михайлюти та його творчого колективу. Фагот також створює рекламні ролики, займається професійним озвучуванням. Додаткові проєкти приносять виконавцю стабільний та постійний дохід.

Гастрольні тури гурту “ТНМК” наразі стали менш частими, але зовсім не зникли. Іноді творча команда робить концерти і це також приносить їм певний прибуток.

Фагот зазначив, що певну частку свого заробітку він передає на потреби ЗСУ. Він чудово розуміє, що без допомоги захисників на фронті ані його творчість, ані пісні були б не потрібними.

Олег Михайлюта з ТНМК розповів про доходи
Олег Михайлюта з ТНМК розповів про доходи

Михайлюта не назвав точних сум своїх заробітків. Але наголосив, що на життя йому цілком вистачає. За словами музиканта, іноді дохід за місяць може складати 0 гривень, а в інший період вдається заробити доволі непогані гроші.

Загалом фінансовий стан музиканта можна назвати стабільним. Адже він навіть не потребує додаткових вливань у вигляді кредитів.

Нові статті

Схожі статті

Хто найдорожчий: скільки коштує виступ Тіни Кароль, Олі Полякової, Вєрки Сердючки та Насті Каменських? Прайс

Запросити собі на корпоратив або день народження зірку естради може не кожен пересічний громадянин. Адже вартість виступу може сягати десятків а то і сотень тисяч гривень.

Була одружена, але справжнє щастя знайшла після 40: Наталія Могилевська розповіла, з ким крутила роман

Наталія Могилевська наразі перебуває у стосунках з Валентином та виховує двох названих доньок, але до цього співачка мала досить бурхливе особисте життя - що відомо?

1 інгредієнт, який зробить цибулю ще смачнішою та хрусткішою: навіщо додавати соду під час її смаження

Ви дуже полюбляєте цибулю, але чогось вам не вистачає до її смаку - обов'язково спробуйте додати один простий інгредієнт, який зробить її більш соковитою.

“Я відчувала себе безсилою”: 38-річна Оля Цибульська пригадала свій найважчий період у житті – що сталося

Оля Цибульська завжди постає перед екранами веселою та енергійною, але співачка переживала й складні періоди життя - що відомо про найважчий момент, який стався в артистки?