Шурінс, Олійник та інші стали відомими, але ненадовго: де зараз і чим зайняті переможці “Фабрики зірок”

В 2007 році на українському телебаченні показали перший сезон "Фабрики зірок". Його головною метою була підтримка молодих виконавців, а в ефір вийшло 4 сезони, в кожному з яких був свій переможець.

Перший сезон талант-шоу “Фабрика зірок” стартував на українському телебаченні в 2007 році. Усього цей проєкт налічує 4 сезони та Суперфінал. Завдяки “Фабриці” свій квиток до популярності свого часу отримали Оля Цибульська, Світлана Тарабарова, Володимир Дантес і багато інших знаменитих зірок.

“Один Факт” пропонує читачам пригадати, хто був переможцем в кожному із 4-х сезонів “Фабрики зірок” і де зараз перебувають ці зірки.

“Фабрика зірок. 1 сезон”

В першому сезоні талант-шоу “Фабрика Зірок” переможцями стали Олександр Бодянський та Ольга Цибульська. Артисти виступали в дуеті під назвою “Небезпечні звʼязки”.

Переможці Фабрики зірок 1: дует Олі Цибульської та Олександра Бодянського
Переможці Фабрики зірок 1: дует Олі Цибульської та Олександра Бодянського

Цікаво, що після здобутої порції популярності їх дует з творчого перевтілився в романтичний. Після завершення талант-шоу Цибульська та Бодянський навіть деякий час жили разом.
Минув рік і їх пара розвалилася. Чоловік наважився лише написати екс-обраниці записку, в якій повідомив, що більше так не може жити. І – поїхав до росії.

Оля Цибульська залишилась в Україні та збудувала успішну пісенну карʼєру. Також в артистки є власна родина: чоловік Олександр та 9-річний син Нестор.

Олександр Бодянський після перемоги у “Фабриці зірок” пісенну карʼєру продовжувати не став. Він повністю зник з інформаційного простору.

“Фабрика зірок. 2 сезон”

Переможцем другого сезону “Фабрики зірок” став дует з двох хлопців: Володимира Дантеса та Вадима Олійника. Вони дуже швидко обзавелися армією прихильників та після завершення талант-шоу створили власний гурт “ДіО. Фільми”. Згодом артисти вирішили припинити співробітництво та піти кожен своїм творчим шляхом.

переможці Фабрики зірок 2: Володимир Дантес і Вадим Олійник
переможці Фабрики зірок 2: Володимир Дантес і Вадим Олійник

Володимир Дантес продовжив карʼєру співака, встиг одружитись та розлучитись з Надією Дорофєєвою, а потім – знов одружитись – вже на Даші Кацуріній.

Музична карʼєра Вадима Олійника пішла на спад. Зараз він майже зовсім не перетинається із Дантесом, але спробував себе в мистецтві дубляжу.

Інколи Вадим Олійник випускає кліпи та музичні треки радуючи своїх прихильників.

“Фабрика зірок. 3 сезон”

Переможець третьої Фабрики зірок: співак з Латвії Стас Шурінс. Своїм мелодійним співом та талантом він швидко привернув увагу багаточисленної аудиторії прихильників.

Поки тривало талант-шоу, Шурінс встиг збудувати романтичні відносини з іншою учасницею – Ерікою, яка зараз змінила сценічний псевдонім та відома як MamaRika.

Переможець Фабрики зірок 3: Стас Шурінс
Переможець Фабрики зірок 3: Стас Шурінс

Після 2014 року Стас Шурінс переїхав з України до Німеччини. Хлопцю довелось поставити пісенну карʼєру на паузу через те, що його дружина захворіла на онкологію і їй потрібен був догляд.

Трохи згодом Шурінс спробував повернути популярність, але марно. В Німеччині він відкрив власну музичну студію і зараз пише авторські пісні для різних виконавців.

“Фабрика зірок. 4 сезон”

Переможниця Фабрики зірок 4: Юлія Руднєва
Переможниця Фабрики зірок 4: Юлія Руднєва

В четвертому сезоні “Фабрики зірок” перемогла Юлія Руднєва. Зараз вона продовжує записувати пісні та полюбляє подорожувати світом. Був час, коли Руднєва навіть виступала із шоу-балетом.

“Фабрика зірок. Суперфінал”

В суперфіналі шоу талантів переміг український співак Олексій Матіас. Хлопець брав участь і в третьому сезоні, але зміг там здобути лише друге місце.

Переможець Фабрики зірок. Суперфінал: Олексій Матіас
Переможець Фабрики зірок. Суперфінал: Олексій Матіас

Відразу після свого триумфу Олексій знаходився на піку популярності. Двічі він намагався потрапити на Євробачення та приймав участь у національному відборі. Однак шанс представити Україну на міжнародній арені так і не отримав.

Відомо, що в 2014 році Олексій Матіас емігрував до США і оселився в Лос-Анджелесі. Імовірно, що саме там він живе й досі.

Нові статті

Схожі статті

“Я відчувала себе безсилою”: 38-річна Оля Цибульська пригадала свій найважчий період у житті – що сталося

Оля Цибульська завжди постає перед екранами веселою та енергійною, але співачка переживала й складні періоди життя - що відомо про найважчий момент, який стався в артистки?

“Приз був найменшим”: 37-річний Євген Клопотенко назвав суму, яку йому заплатили за перемогу в “МастерШеф”

Євген Клопотенко став переможцем кулінарного шоу "МастерШеф-5" та розповів, яку призову нагороду за це отримав - залишився без кубка та не тільки.

“Про весілля нічого не каже”: що відомо про бойфренда 25-річної доньки Тоні Матвієнко та коли заміж

Тоня Матвієнко наразі з Арсеном Мірзояном, але це не перший її шлюб, адже раніше співачка була одружена з чоловіком, від якого народила першу доньку Уляну - що відомо про її особисте життя?

“Є чоловік, який мені дуже подобається”: 47-річна Камалія зізналась, що перебуває в стані закоханості

Українська Леді Гага Камалія вперше після розлучення з пакистанським мільярдером зізналась, що відчуває закоханість - хто цей чоловік та чи має співачка з ним стосунки?