Співав в дуеті з Дантесом на другій “Фабриці зірок”, а потім зник з медіапростору: де зараз Вадим Олійник

Серцеїд із двохтисячних років, співак та переможець "Фабрики зірок-2" Вадим Олійник колись виступав в дуеті з Володимиром Дантесом. Куди він зник зараз і чи продовжує займатись творчістю?

Вадим Олійник – відомий виконавець пісень і переможець пісенного проєкту “Фабрика зірок-2”, який виступав в дуеті із Володимиром Дантесом. Початкова назва їх гурту “Дантес і Олійник”, яку потім змінили на “ДіО. Фільми”. Продюсером у хлопців була Наталія Могилевська, а самі вони стали справжніми кумирами для багатьох підлітків з 2000-х років.

Однак спільне творче майбутнє у Вадима Олійника і Володимира Дантеса так і не склалось. Кожен з них, врешті решт – пішов своєю дорогою. Хлопчачий дует припинив існування на піку своєї популярності.

Вадим Олійник переміг у другій Фабриці зірок разом із Володимиром Дантесом
Вадим Олійник переміг у другій Фабриці зірок разом із Володимиром Дантесом

Вадим Олійник після цього вирішив зайнятись сольною карʼєрою. В грудні 2016 року співак випустив кліп на свою пісню “Зупинись”. Головну роль в ньому зіграла фіналістка шоу “Супермодель по-українські” Дарʼя Майстренко.

В тому ж 2016 році Вадима Олійника номінували на премію М1Music Awards. Його творчість тоді назвали проривом року.

Втім, нова пісня артиста популярною стати так і не змогла. На початку травня 2017 року Олійник також випустив новий сольний альбом.

Після цього в творчості співака виникла велика перерва. Вадим знов яскраво нагадав про себе лише в 2021 році. Тоді він зʼявився в шоу “Ліга Сміху” в якості зіркового гостя, прийнявши участь у номері команди “В активному пошуку”. Гумористам вдалося кумедно обіграти історію долі Вадима Олійника.

Втім, після цього про творчі досягнення колишнього фабриканта мало що відомо.

Вадим Олійник окрім музики захоплений футболом
Вадим Олійник окрім музики захоплений футболом

Прихильники Олійника знають його, як талановитого співака, але насправді у Вадима є й інші захоплення в житті. Природа нагородила цього хлопця гарною зовнішністю та гарною статурою. Чудові зовнішні дані дозволили йому спробувати власні сили в світі моди.

В 2015 році артист став обличчям українського бренду “PODOLYAN”, що випускав модний одяг. В 2016 році Вадим Олійник відкривав показ брендів в межах Українського тижня моди, дебютувавши, як модель.

З 2011 року Вадим Олійник входить до складу футбольного клубу “Маестро”. Ця команда – збірна із зірок шоу-бізнесу. Переможець “Фабрики зірок-2” захоплений футболом і тому займає ще й посаду помічника тренера в іспанській академії футболу. Співак активно допомагає молодим та талановитим спортсменам.

Після початку повномасштабного вторгнення цікавість до персони Вадима Олійника знов стала зростати. Артист зізнався, що поки що поставив на паузу свою музичну карʼєру.

Зараз він зробив акцент на шоу і проектах на онлайн-майданчику Youtube. Разом із футбольною командою він неодноразово брав участь у благодійних матчах.

Вадим Олійник активно розвиває особистий блог у соціальній мережі Instagram. На співака там підписано більш ніж 65 тисяч людей.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.