“Треба любити”: Олена Вінницька розповіла, чи готова як Могилевська і родина Мірошниченків всиновити дитину

Колишня "віагрянка" Олена Вінницька розповіла, чому в 49 років вона й досі не стала мамою? Чи наважиться артистка на всиновлення, натхненна прикладом Наталії Могилевської та родини Мірошниченків?

Українська співачка Олена Вінницька, що раніше виступала в складі гурту “ВІА Гра” – розповіла, чому в 49 років ще не стала мамою. Чи планує Вінницька взяти за приклад історію Наталки Могилевської та родини Мірошниченків, щоб всиновити дитину з дитбудинку?

Олена Вінницька поговорила на родинні теми із інтервʼюером Славою Дьоміним. В 49 років артистка все ще не наважилась на те, аби стати мамою. Нещодавно вона зізнавалась у тому, що взяла паузу у стосунках зі своїм чоловіком, Сергієм Большим. Їх пара разом з 1993 року.

Після 30 років подружнього життя вони пережили певну кризу в стосунках і навіть вирішили певний час пожити окремо. Розлучатись остаточно ані Вінницька, ані її чоловік зовсім не хотіли. Але й жити разом було не можливо.

Олена Вінницька розповіла, що вони з чоловіком близько 2.5 років прожили окремо один від одного. Спілкування не припиняли, але воно перейшло в подружжя у онлайн-формат. Вони дзвонили один одному та продовжували разом працювати.

Водночас Олена Вінницька наголосила на тому, що подібний спосіб вирішення родинних проблем не є універсальним. Трохи згодом співачка зізналась, що за роки життя вона так і не наважилась стати мамою. Зараз їй вже 49 років, але до дитини вона зовсім не готова. І тим паче – до всиновлення чи вдочеріння малюка з дитячого будинку.

Я відчуваю, що не готова полюбити. А треба любити – наголосила Олена Вінницька.

На думку виконавиці, кожна жінка після народження власної дитини отримує від Всесвіту материнську любов, яку вона має подарувати немовляті. Навіть якщо до народження жінка зовсім не любила дітлахів – то в її життя така любов обовʼязково прийде після перших пологів.

Олена Вінницька розповіла, чи готова стати мамою для прийомної дитини
Олена Вінницька розповіла, чи готова стати мамою для прийомної дитини

Олена Вінницька пригадала й історію своєї тітки, яка зовсім не любила чужих дітей. Вона їх просто на дух переносити не могла. Втім, коли народила своїх власних діточок, то любила їх більше за життя.

Одночасно із цим Олена Вінницька сама поки що не впевнена в тому, чи зможе подарувати любов дитині. Тим паче, якщо вона буде прийомною. Артистка також зізналась, що боїться ніколи не відчути радість материнства взагалі.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.