“Слухати тільки мене”: Сердючка звернулась до Пугачової зі сцени в Юрмалі. Що побажала Примадонні?

Українська зірка Вєрка Сердючка приїхала в гості у Юрмалу. Артистка виступила на щорічному пісенному фестивалі "Рандеву" і, побачивши в залі Аллу Пугачову – звернулась до неї. Що сказала Примадонні?

У пʼятницю, 26 липня, в латвійському місті-курорті Юрмалі відбулось традиційне відкриття щорічного музичного фестивалю “Рандеву”. Цей творчий проєкт започаткувала популярна артистка з Латвії Лайма Вайкуле. Саме вона запросила на свій фестиваль українських виконавців. Окрім Сердючки на сцені Юрмали також виступили Анастасія Каменських, ALEKSEEV і Макс Барських.

Вєрка Сердючка у виконанні талановитого Андрія Данилка вже встигла виступити на концерті. Під час виступу вона прямо зі сцени звернулася до російської співачки Алли Борисівни Пугачової, яка в цей самий час знаходилася в залі посеред інших глядачів.

Нагадаємо, що Алла Пугачова є добрим другом України та усіляко підтримує нашу країну в її боротьбі.

Вєрка Сердючка зʼявилася на сцені Юрмали у формі вболівальниці, а її танцювальний балет виступав у футболках та платках синьо-жовтого кольору. Трохи згодом на сцені, де співала Сердючка – зʼявився й синьо-жовтий український прапор.

В соцмережі потрапило відео, в якому Сердючка звернулась до Алли Пугачової із промовою. Артистка зазначила, що зараз українці переживають дуже непрості часи. І коли вона та її команда отримали запрошення на “Рандеву” від Лайми Вайкуле, то просто не могли не приїхати і не підтримати її проєкт.

Алла Борисівна, а вам здоровʼя та щастя – побажав Андрій Данилко в образі Сердючки
А потім додав настанову для Примадонни:

І нікого не слухати, окрім мене!

Після цих слів Данилко низько вклонився зі сцени Пугачовій.

Сердючка звернулась в Юрмалі до Алли Борисівни Пугачової
Сердючка звернулась в Юрмалі до Алли Борисівни Пугачової

Ще один цікавий випадок стався, коли Вєрка Сердючка вже відспівала та збиралась покинути сцену. В цей самий час Андрій Данилко зняв з голови головний атрибут образу – велику зірку. І після цього вимовив найзаповітніше бажання:

Завершення війни

До речі, співати в Юрмалі запрошували також Олю Полякову та Надію Дорофєєву. Але вони відмовились приїжджати через те, що довелось би виступати на одній сцені із росіянами. Для них це було неприйнятним.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.