“Я прийняла рішення вийти із зони комфорту”: Міка Ньютон засвітила сивочолого нареченого на весіллі в США

Співачка Міка Ньютон багато років живе в США. Зірка активно веде соцмережі і ділиться з фанатами деякими подробицями свого життя. Нещодавно Ньютон побувала на справжньому американському весіллі.

38-річна українська співачка Міка Ньютон вже багато років живе за кордоном. Після участі у “Євробаченні 2011” артистка, справжнє імʼя якої Оксана Грицай — на деякий час вирішила переїхати до Америки. Вона планувала жити там до 2013 року, а потім повернутись до України. Та доля вирішила інакше.

В США Міка Ньютон зустріла своє справжнє кохання — американського бізнесмена Кріса Сааведру. Там вона згодом вийшла заміж і вирішила залишитись жити за кордоном. Там виконавиця займається модельною карʼєрою, знімається в рекламі і продовжує створювати нові музичні композиції.

Міка Ньютон – активна користувачка соціальних мереж. В Instagram на неї підписано 170 тисяч людей. Зірка регулярно розповідає деякі подробиці свого особистого життя як на сторінці, так і в Stories. Наприклад, в останніх публікаціях Ньютон показала декілька світлин з весілля своїх друзів, Брайана та Джессіки.

Міка Ньютон побувала на весіллі подруги в Америці
Міка Ньютон побувала на весіллі подруги в Америці

До цього урочистого заходу Ньютон обрала довгу сукню на тоненьких бретелях та з глибоким декольте. Верхня частина святкового одягу була прикрашена пишними рюшами і воланами.

Міка Ньютон доповнила довгу сукню, яка діставала до самої підлоги, жіночою компактною сумочкою світлого кольору. Вона зізналась, що ця сукня для неї – досить незвичний вибір.

Міка Ньютон обрала для весілля подруги незвичну для себе сукню
Міка Ньютон обрала для весілля подруги незвичну для себе сукню

Втім, співачка вирішила вийти за межі, покинути власну зону комфорту і все ж вдягти саме її.
Окрім самої себе в святковому вбранні Ньютон також показала і свого коханого чоловіка Кріса Сааведру. На весілля їх запросили разом і там подружжя ще й встигли влаштувати фотосесію із маленькою дитиною у візочку.

Кріс у класичному чорному костюмі спробував себе в ролі батька та погодував малечу молоком з пляшечки. Невідомо, чия саме це дитина. Адже в Міки Ньютон та її чоловіка нащадків поки що немає. У дописі до світлини модель та співачка уточнила, що вони просто допомагали батькам годувати хлопчика.

Міка Ньютон з чоловіком погодували маленького хлопчика на весіллі
Міка Ньютон з чоловіком погодували маленького хлопчика на весіллі

Показала Міка Ньютон і головних винуватців свята – наречених у весільному вбранні. Наречена Джессіка вдягла класичну обтислу сукню з довгим шлейфом, але без фати.

Міка Ньютон засвітила сивочолого нареченого
Міка Ньютон засвітила сивочолого нареченого

Її обранець – сивочолий Брайан з кучерявою пишною зачіскою був вдягнений у класичний чорний костюм, прикрашений бутоньєрками та білу сорочку із краваткою-метеликом.

Нові статті

Схожі статті

Схожість зашкалює: 49-річний Святослав Вакарчук показався разом із мамою – однакові губи, ніс та очі

Святослав Вакарчук хоч і публічна людина, але про своє життя мало що розповідає, співак досі офіційно не сказав, хто його дружина, але свою маму соліст "Океану Ельзи" публікує часто - як виглядає?

В березні 2025-го: уряд України проведе масштабну індексацію пенсій. Хто отримуватиме на 17% більше?

Український кабінет міністрів запланував провести масштабну індексацію пенсій. Хто зможе отримувати на 17% більше вже з березня 2025 року? "Один Факт" розбирався в деталях.

Офіційно в шлюбі: 40-річна Слава Камінська показалась в обіймах свого чоловіка – втретє вийшла заміж

Слава Камінська вже двічі була в шлюбі, але це не кінець, адже співачка вийшла заміж втретє за чоловіка-іноземця, обличчя якого ретельно приховує - що відомо про нього?

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.