51-річний Олег Винник відзначив день народження з розмахом: перетворився на Крила і понісся в Країну щастя

Співак Олег Винник 31 липня відсвяткував день народження. Кумиру усіх українських вовчиць виповнився 51 рік. І в цю знаменну дату він перевтілився на… крила. Як це сталося?

Співак Олег Винник відсвяткував свій день народження 31 липня. Цей день, як і усі попередні 2 роки – він провів за кордоном, у Німеччині.

Вітання із днем народження для Винника оприлюднила його представниця та директор благодійного фонду “Вовчиця” Валерія Барон. У своєму привітальному листі жінка вдалась до яскравих епітетів та алегорій, зазначивши, що співак під час своєї активної творчості подарував багатьом прихильникам та і їй самій теж – відчуття польоту. А ще – зміг розфарбувати життя неймовірними фарбами.

Барон також зазначила, що Олег Анатолійович навчив її кохати, мріяти та цінувати, завжди надавав наснаги та сил своєю творчістю для того, аби йти вперед із високо піднятою головою.

В своєму вітальному зверненні Валерія Барон використала і яскраву алегорію, назвавши Винника… Крилами. На її думку, співак – це справжня людина-Всесвіт. Для багатьох він став Крилами у мандрівці до Країни Щастя. Завдяки творчості артиста багато людей подивилися на цей світ іншими очима, сповненими променистістю та світлом.

З днем народження, мій Маестро – підсумувала своє вітання Барон

Вона супроводила допис світлиною поряд із Винником на тлі купи квіткових букетів.

Імовірно, це фото було зроблене ще за часів мирного життя, коли Олег Винник жив та працював в Україні. Адже тут в артиста – ще коротке волосся і зовсім невелика борода на обличчі.

Олег Винник вже понад два роки живе в Німеччині. Судячи з рідкісних його світлин, що зʼявляються у соцмережах – зовнішність артиста сильно змінилася.

Винник відростив бороду та довге волосся. А ще – перестав робити сценічну укладку. Як зізнавався сам виконавець в інтервʼю – в Німеччині доволі складно знайти гарного барбера.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?