“Тони в коханні”: Павло Зібров показався поряд з дівчиною неймовірної вроди. На кого проміняв Марину?

Естрадний співак Павло Зібров майже 3 десятиліття перебуває в шлюбі із білявкою Мариною. Їх пару вважають найміцнішою в шоу-бізнесі, але нещодавно володар пишних вус показався поряд з іншою.

Український естрадний співак Павло Зібров, який прославився не тільки своєю творчістю, але й пишними вусами – давно вже одружений. В цьому році співаку виповнилося 67 років і 29 з них він – законний чоловік білявки на імʼя Марина. Майбутнє подружжя познайомилися в 1992 році на одному з творчих вечорів. Вже під час першої зустрічі майбутній популярний виконавець вирішив, що обовʼязково підкорить серце красуні.

Треба сказати, що йому це вдалося. Марина та Павло зустрічалися 2 роки, а потім – справили весілля. Вже в шлюбі у них народилося двоє діточок: донька Діана та син Саша.

Подружжя Зібрових вважається одним з найміцніших в українському шоу-бізнесі. Втім, іноді Павло Миколайович дозволяє собі пообійматися з іншою. От як, наприклад, в одному із останніх Stories Instagram, яку артист оприлюднив на своїй персональній сторінці. На фото володар пишних вус вдягнений у чорний костюм і стоїть на тлі стенду-локації музичної програми “Пісня року”.

Павло Зібров та Анна Трінчер - лише творчі партнери
Павло Зібров та Анна Трінчер – лише творчі партнери

Артист ніжно обіймає за плече і талію свою нову супутницю – співачку Анну Трінчер. Жагуча брюнетка вдяглася у чорну сукню міні з максимально відвертим верхом та оголеною спиною, а на ноги взула високі підбори. Втім, навіть після цього дівчина все одно залишилась нижче ростом за Павла Зіброва.

В дописі до світлини співак звернувся до Трінчер із теплими побажаннями з нагоди її дня народження. Особисте свято Анна відзначала 3 серпня. У вітаннях Зібров побажав колезі по сцені тонути в коханні та купатися в щасті.

Любимо і міцно обіймаємо! – зазначив виконавець, імовірно, маючи на увазі не тільки себе, а й свою дружину Марину

Зі сторони можна було б прийняти цю зіркову парочку за романтичних партнерів і закоханих. Але насправді це не так. Дівчина, яку обіймав на світському заході Павло Зібров – молода співачка Анна Трінчер. В 2015 році саме вона представляла Україну на пісенному конкурсі “Дитяче Євробачення”.

Три роки тому Трінчер заспівала дуетом з Павлом Зібровим одну з пісень із його репертуару “Мертві бджоли не гудуть”. В суспільстві співачку називають улюбленицею володаря пишних вус. Однак про романтичні стосунки не йдеться. Вони – лише творчі партнери.

Нові статті

Схожі статті

“Олексія хотіли назвати Катею”: Позитив здивував зізнанням про сестру-близнючку, що старша на 10 хвилин

Український співак Олексій Завгородній, більш відомий фанатам як Позитив – розсекретив деякі цікаві подробиці свого народження. Виявилося, що батьки хотіли назвати його… Катею.

“Хтось хоче нас посварити”: 30-річна дружина Павліка розповіла про спроби фанатів розлучити її з чоловіком

Катерина Репяхова постійно отримує коментарі від своїх фанатів щодо її шлюбу з Віктором Павліком, який вдвічі старший за неї. Блогерка розповіла курйозну ситуацію, яка з нею нещодавно сталася.

Стала мамою в 19 років: як виглядає той самий перший чоловік Каті Осадчої, за якого вона вийшла заміж в 18

Катерина Осадча та Юрій Горбунов 7 років разом у шлюбі, але до цього шоумен і телеведуча мали інших партнерів - як виглядає перший обранець бізнесвумен?

6100 осіб: в Міносвіти розсекретили, на яку спеціальність у ВИШах прийняли найбільшу кількість випускників

В Україні зараз продовжується вступна компанія 2024 у ВИШі. Заступник міністра освіти та науки України Михайло Винницький розповів, на яку спеціальність зарахували найбільше студентів на бюджет.