“Патріот”: 45-річна Катерина Бужинська розповіла про чоловіка-іноземця – і Україну любить, і батько файний

45-річна співачка Катерина Бужинська розсекретила деякі факти про чоловіка-іноземця. За що артистка вдячна своєму партнерові і чим насправді займається її обранець? Деталі розповість "Один Факт".

Українська співачка Катерина Бужинська в 2014 році вийшла заміж за підприємця з Болгарії Димитара Стойчева. Згодом в подружжя народилися двійнята – донька Катруся і син Дмитрик. Зараз дітям співачки – вже по 7 років. Взимку поточного року виконавиця ділилась затишними родинними світлинами з болгарського курорту, куди вони відправилися відпочивати всією родиною. Тоді під атмосферним зимовим контентом Бужинська зробила підпис, в якому зізналася, що для неї родина – це найголовніше в світі.

Декілька днів тому 45-річна співачка розповіла деякі подробиці про чоловіка і батька своїх дітей Димитара Стойчева. За національністю її обранець – болгарин. Він займається бізнесом, а ще – всебічно підтримує українських громадян. За словами зіркової дружини – її коханий є справжнім патріотом України, хоча й має громадянство іншої країни.

Катерина Бужинська, яка 13 серпня відзначила 45-й день народження – щиро подякувала своєму чоловікові за підтримку України та українців. Артистка зазначила, що попри болгарське громадянство її коханий прикладає чимало зусиль та робить усе можливе, аби допомогти її рідній країні.

Ба більше – коли виконавиця знаходиться далеко від дому – на гастролях в Україні, то чоловік допомагає їй з дітками і на 100% виконує батьківські обовʼязки.

Співачка Катерина Бужинська з дітьми та чоловіком-іноземцем
Співачка Катерина Бужинська з дітьми та чоловіком-іноземцем

Катерина Бужинська зазначила, що від початку повномасштабного вторгнення росіян вона встигла дати понад 250 благодійних концертів. Зокрема, разом із Михайлом Грицканом їй вдалося назбирати на потреби ЗСУ 4 мільйони гривень.

Естрадна виконавиця також розповіла, чим наразі займаються її діти. Молодші двійнята вже школярі и перейшли до другого класу. Старшій доньці Олені від минулого шлюбу виповнилося 18 років. Зараз дівчина навчається в Німеччині.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.