Зі співаків в директори: лідер гурту “ТІК” 45-річний Віктор Бронюк очолив Вінницьку обласну філармонію

Лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк повідомив, що знайшов собі нову роботу. Ким став популярний український співак та чи планує він продовжувати пісенну карʼєру далі? "Один факт" розповість деталі.

45-річний соліст українського гурту “ТІК” Віктор Бронюк здивував суспільство заявою, що знайшов собі нову роботу. Артист очолив обласну філармонію у місті Вінниця, обійнявши посаду директора. За словами артиста – ця посада стала для нього новим викликом та чудовою можливістю втілити цікаві ідеї в культуру Вінниччини.

Втім, нова посада зовсім не значить, що Віктор Бронюк піде зі свого гурту. До речі “ТІК” він також створив у рідному місті Вінниця. Сталось це 2 червня 2005 року. Назва гурту – це абревіатура, яка розшифровується як “Тверезість І Культура”.

Перший виступ гурту відбувся у Вінниці. Музиканти на чолі із Віктором Бронюком вийшли на сцену в рамках концерту іншого гурту – “Таліта Кум”. Власне, саме цей день вважають датою народження нового творчого колективу, який вже багато років захоплює українців своїми веселими піснями.

Вінницька філармонія, на чолі якої зараз став Віктор Бронюк – це перший заклад у всій області, який займається організацією професійних концертів. Саме в її залах відбувалися унікальні концерти, фестивалі та багато інших заходів.

Віктор Бронюк очолив вінницьку філармонію
Віктор Бронюк очолив вінницьку філармонію

45-річний Бронюк після вступу на посаду поділився планами на найближче майбутнє. За словами артиста – він хоче зберегти найкращі традиції Вінницької філармонії і водночас – реалізувати на її базі зміни та нові підходи, яких вимагають сучасні українські реалії.

Колектив філармонії пообіцяв, що буде підтримувати нового директора. Професійні музиканти, очільники області та самої Вінниці, митці із різноманітних куточків України.
Бронюк додав, що він не буде покидати гурт “ТІК”. В артиста є впевненість у тому, що він зможе поєднувати творчість із роботою в філармонії.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?