З Козловського переключився на Сердючку: 62-річний Кондратюк висміяв позицію Данилка щодо мови

Продюсер та ведучий шоу "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк висміяв позицію артиста Андрія Данилка, який грає на сцені Вєрку Сердючку. Що сталось і чому Кондратюк незадоволений поведінкою артиста?

62-річний продюсер Ігор Кондратюк, схоже, вирішив переключитися з теми судових розбірок із Козловським на більш актуальну тему. Він вдався до критики популярного українського артиста Андрія Данилка. І все через те, що той в образі Вєрки Сердючки продовжує співати пісні російською мовою.

Раніше Андрій Михайлович зізнався, що не буде ламати себе та перекладати російськомовні пісні на українську мову. Це висловлювання, вочевидь – обурило Кондратюка.

Продюсер пояснив, чому за 2.5 роки повномасштабного вторгнення думка співака Данилка щодо мовного питання так і не змінилася. Ігор Васильович наголосив, що Андрій Данилко насправді – геніальний актор сучасної України.

Водночас 62-річний продюсер зазначив, що йому не важливі думки Данилка щодо якихось фундаментальних та філософських питань. Бо є люди, які більше обізнані в цьому, аніж “батько” Сердючки.

Кондратюк розкритикував поведінку Андрія Данилка та сказав, що його думка не є авторитетною в українському суспільстві. До того ж артист вважає, що його російськомовна творчість – чарівна і популярна.

Авторитет Андрія Данилка, на мій погляд – закінчується його піснями – зазначив Кондратюк
На думку продюсера, таким чином артист просто себе вигороджує. Не оминув він увагою і фразу Данилка про те, що не українці спілкуються на мові агресора – а, скоріш, агресор спілкується російською.

Кондратюк публічно висміяв Андрія Данилка
Кондратюк публічно висміяв Андрія Данилка

На думку чоловіка – це звучить смішно, адже країна-носій російської мови – саме росія, а не Полтава, де народився та виріс створювач образу Вєрки Сердючки.

Нагадаємо, що Андрій Данилко потрапив у скандал через свій виступ на пісенному фестивалі в Латвії. Там артист зі сцени спілкувався російською мовою із Аллою Пугачовою та співав свої пісні із російськомовного репертуару мирних часів.

Нові статті

Схожі статті

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.