Суперечка довжиною в 12 років: 62-річний Кондратюк вперше розповів, за що він вдячний Віталію Козловському

Екс-ведучий "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк понад 12 років не може відшукати шляхи для примирення зі колишнім протеже Віталієм Козловським. Нещодавно продюсер розсекретив, за що дякує артисту.

Відомий продюсер Ігор Кондратюк понад 12 років не може відшукати шляхів до примирення зі своїм колишнім протеже, співаком Віталієм Козловським. Багаторічний конфлікт триває між ними через авторські права на пісні.

Ще в 2012 році Козловський розірвав контракт з Ігорем Кондратюком, але після цього продовжив виконувати на концертах пісні, права на які належать його екс-продюсеру. Це стало приводом для подачі судового позову. І відтоді Віталій Козловський винен Ігорю Васильовичу більше 1 мільйона гривень.

Нещодавно в одному зі своїх нових інтервʼю Ігор Кондратюк вперше розповів, за що він вдячний Віталію Козловському. Незважаючи на складні стосунки, продюсер знайшов причину, аби висловити артисту слова подяки. Репортерка з програми “Неймовірна правда про зірок”, поставила Ігорю Васильовичу доволі цікаве питання – за щоб він міг зараз подякувати Віталію Козловському. 62-річний чоловік відповів наступне:

Козловському? За науку, яку він мені надав. Це перше, друге і третє

На його думку, ця наука дуже добре пояснила, як повинен поводитись продюсер в юридичному полі, щоб йому не довелося потім шукати справедливості в судах. Кондратюк зазначив, що кожен продюсер повинен від початку співробітництва із будь-яким артистом правильно обставити партнерські звʼязки. Інакше може статися як в його випадку – і потім доведеться розгрібати л*йно багато років.

Ігор Кондратюк розповів, за що може подякувати Віталію Козловському
Ігор Кондратюк розповів, за що може подякувати Віталію Козловському

Крім того, Кондратюк зізнався, чи отримує зараз виплати від Віталія Козловського згідно із рішенням суду. Він повідомив, що співак й досі винен йому 1 мільйон 300 тисяч гривень. За надходженнями продюсер особливо й не стежить.

Але водночас зауважив – в липні виплат не було, бо Козловський чи у відпустці був, чи його взагалі звільнили.

Нові статті

Схожі статті

Володимир Ревізорович: 39-річний Остапчук перевтілився в Ольгу Фреймут на відпочинку з вагітною Полтавською

Вова Остапчук на вихідних поїхав відпочивати за місто. Посеред чудової місцевості із велетенськими соснами з ним була і кохана Катя Полтавська. В номері готелю чоловік перевтілився в… Ольгу Фреймут.

Секрети чистоти: 7 неймовірних способів використання звичайної кухонної соди для ідеального прибирання!

Сода - універсальний засіб, який допоможе вам підтримувати чистоту та свіжість у вашому домі! Відкрийте для себе прості та ефективні способи її використання.

Сезонна страва осені – швидко та легко! Як приготувати гарбузовий крем-суп з того, що завжди є під рукою

Приготуйте смачний гарбузовий крем-суп за простим рецептом! Ідеальна осіння страва, яка зігріє вас та порадує неповторним смаком і ароматом. Спробуйте зараз!

“Один про котиків, інший про собак”: “Укрпошта” анонсувала випуск колекції марок – батальйон “Пухнасті”

"Укрпошта" анонсувала випуск нової колекції марок, присвячених пухнастим домашнім улюбленцям. Коли саме презентують набір і куди спрямують кошти від продажу? Про це розповість "Один Факт".