Ніна Митрофанівна підтримує їх з неба: Тоня Матвієнко привела у шоу-бізнес маленьку донечку Ніну Арсенівну

Донька Ніни Матвієнко Тоня вперше привела її 8-річну онуку у великий український шоу-бізнес. Дівчинка вийшла на сцену разом із знаменитою мамою, щоб виконати номер, присвячений бабусі.

Восени 2023 року відійшла у засвіти легендарна квітка-душа України – Ніна Митрофанівна Матвієнко. До останніх днів життя артистка приховувала від своїх шанувальників та колег свою біду. Лікарі виявили в співачки онкологічне захворювання, із яким вона боролася до останніх днів життя.

Коли Ніни Митрофанівни не стало – її донька Антоніна довгий час не могла оговтатись від втрати. Вона навіть тимчасово скасувала усі свої концерти, щоб побути наодинці з горем. Поряд в цей час були лише найближчі люди – чоловік Арсен Мірзоян і молодша донька Ніна, яку назвали на честь легендарної бабусі.

Втім, через деякий час Антоніна Матвієнко прийняла рішення повернутись на сцену. Спочатку артистка випустила у соцмережах пісню під назвою “Сік землі”, що була присвячена матусиній памʼяті. Трохи згодом Тоня відновила і власну концертну діяльність.

Напередодні на особистій сторінці в Instagram Тоні Матвієнко зʼявилася та сама пісня-присвята мамі, але в оновленому виконанні. Цього разу артистка заспівала її зі сцени не сама. Разом з виконавицею вперше до слухачів вийшла й молодша онука Ніни Митрофанівни, яку батьки назвали на честь знаменитої бабусі.

Відповідне відео із за лаштунками концерту зʼявилося в мікроблозі Instagram Антоніни Матвієнко. 8-річна Ніна Арсенівна разом із мамою Тонею готувалась до виконання пісні та дуже хвилювалася. Адже це була її перша поява на великій сцені. Дівчинка вбралася у світло-блакитну сукню з рюшами на рукавчиках та прикрасила волосся маленькими різнокольоровими шпильками.

Мама маленької Ніни, Антоніна Матвієнко — обрала для виходу на сцену чорню класичну сукню з довжиною до підлоги. Стилісти доповнили дівочі образи чудовим макіяжем.
На початку виступу дуету мами та доньки було помітно, як на велетенському екрані поза сценою транслюються кадри із творчих виступів Ніни Митрофанівни Матвієнко.

В коментарі до відеоролику в TikTok Тоня Матвієнко розповіла, що дуже хвилювалась саме за доньку. Тим паче, що в Ніни був присутній страх перед сценою та великою кількістю людей. Однак допомога хореографа та продюсера Олени Коляденко дозволили дівчинці позбутись усіх страхів.

Користувачі соціальних мереж в коментарях до цього допису зазначили, що дует мами і маленької доньки Ніни вийшов дуже зворушливим.

Нові статті

Схожі статті

“Ненавиджу”: 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із 29-річною Дашею Кацуріною – “Я в шоці”

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?

Карʼєра на паузі: куди зникла зірка 2000-х Гайтана, яка здобула шалену популярність – давно не в Україні

Гайтана була однією з найзатребуваніших артисток кілька років тому, але свою популярність швидко втратила - де зараз перебуває співачка та чим займається?