Ігор Кондратюк розсекретив імена артистів, якими можна пишатися: Полякова з Винником в ТОП не потрапили

Ігор Кондратюк назвав декількох сучасних українських артистів, які складають "фундамент" української музики. Хто потрапив до фаворитів 62-річного продюсера?

Продюсер Ігор Кондратюк в розмові із журналістами назвав декілька імен сучасних артистів, на творчості яких базується українська музика. На думку екс-ведучого “Караоке на Майдані” — громадяни України можуть пишатися такими естрадними виконавцями з 90-х років, як Олександр Пономарьов та Ірина Білик.

Не оминув Ігор Кондратюк своєю увагою і молодих виконавців. Він вважає, що на сучасному етапі рушіями української культури є такі співаки як Артем Пивоваров, Kola, Skofka. Звісно ж, до перспективних молодих виконавців слід віднести і цьогорічних учасниць “Євробачення” – Alyona Alyona і Jerry Heil.

До списку Ігоря Кондратюка не потрапили інші сучасні артисти, яким багато років поспіль вдається триматися на плаву і не сходити з підмосток української естради. До них, зокрема, належать Оля Полякова, Надія Дорофєєва, Тіна Кароль, Злата Огнєвіч, Анастасія Каменських та інші.

Ігор Кондратюк торкнувся в розмові і артистів-утікачів. Продюсер впевнений, що і Потап, і Настя Каменських, і навіть Олег Винник в будь-який момент можуть повернутися до України та отримати прощення від своїх фанатів і шанувальників творчості.

Наш народ так любить пробачати всім і все. Тріумфально повернеться і всі забудуть, що він спочатку вторгнення зник і не виникав – зазначив продюсер

Ігор Кондратюк розповів, якими українськими артистами можна пишатися
Ігор Кондратюк розповів, якими українськими артистами можна пишатися

Ігор Васильович, імовірно – мав на увазі співака Олега Винника, який напередодні Дня українського Прапора і Дня Незалежності України анонсував премʼєру нової пісні.

На його власну думку, тому ж Потапу повернутись на українську естраду буде трохи складніше – адже його музичний контент переважно російськомовний. Однак в нашому світі немає нічого неможливого.

Нові статті

Схожі статті

“Їм так пощастило, цим дітям”: найкраща подруга 49-річної Могилевської висловилась про її прийомних доньок

Наталія Могилевська вже понад два роки, як стала мамою для двох сестричок, які залишились без батьків. Подруга артистки Ольга Навроцька висловилась про її доньок і розповіла, чому їм пощастило.

Житловий комплекс на околицях Берліну: в мережу потрапили фото апартаментів 51-річного Винника в Німеччині

В мережі показали світлини квартири в Німеччині, де Олег Винник живе разом із своєю коханою Таюне і сином. Співак переїхав за кордон задовго до своєї популярності в Україні.

Монатік розповів, як працює над поповненням. “Я ж вам сказав, що свої мрії треба перетворювати в цілі”

Дмитро Монатік мріє не тільки про успішну кар'єру, а й про велику родину, адже втілює свої мрії в реальність. Він також акцентує на цінностях і новій дитячій книзі.

Наші бабусі так робили споконвіку: перевірений спосіб, як швидко нашаткувати капусту однаковими шматочками

Шаткування капусти – особлива наука. Вивчити її зможе кожна господиня, якщо дотримуватиметься порад. Пропонуємо до вашої уваги перевірений спосіб, як швидко та рівно нашаткувати білокачанну капусту.