“Почула”: 51-річний Пономарьов зізнався, як його дружина ставиться до Марічки Яремчук – він батько її сина

Співак Олександр Пономарьов знов потрапив в епіцентр уваги суспільства. Йому в черговий раз приписали роман із Марічкою Яремчук і охрестили батьком її сина. Як відреагувала на чутки його дружина?

Співак Олександр Пономарьов знов потрапив в епіцентр уваги суспільства. Йому в черговий раз приписали роман із 31-річною Марічкою Яремчук. Та ще й охрестили батьком її первістка. Як відреагувала на чутки його дружина?

Останніми тижнями 51-річний співак Олександр Пономарьов не сходить зі шпальт інтернет-видань через чутки про… батьківство. Подейкують, що він став батьком первістка Марічки Яремчук, хоча це й є суцільною неправдою.

З молодою колегою по сцені Марічкою Яремчук артиста повʼязують виключно робочі стосунки, адже Пономарьов вже одружений. Звісно, певна доля правди в плітках, які про нього розповсюджують – все ж є. як зізнавався сам співак – він дійсно став батьком для синочка Яремчук. Хрещеним батьком.

Олександр Пономарьов розповів, як його дружина відреагувала на чутки про його батьківство
Олександр Пономарьов розповів, як його дружина відреагувала на чутки про його батьківство

Естрадний виконавець також розповів, як його цивільна дружина відреагувала на його ніби то роман “на стороні”. Друзі та знайомі пари повідомляють, що артист намагається ретельно приховувати від сторонніх очей подробиці власного особистого життя. Після другого розлучення чоловік певний час залишався самотнім, але врешті решт – знайшов в собі сили почати спочатку.

Їх подружжя живе в цивільному шлюбі і вирішили не афішувати власні стосунки – аби захистити їх від пліток та публічного розголосу. Втім, плітки цю родину все одно знайшли.

Цікавість громадськості до приватного життя співака не вщухає. І якщо в ньому повний штиль – то аудиторія здатна вигадати невеличкий шторм, аби додати туди різноманіття.

Нещодавно, коли серед українського суспільства стали ширитися чутки про те, що Пономарьов нібито став батьком сина Марічки Яремчук — артист вперше прокоментував цю ситуацію. Він розповів, як саме його дружина відреагувала на плітки.

Кохана лише посміялась, коли почула про нісенітницю — з усмішкою розповів Олександр Пономарьов

Звісно ж, такої відповіді ніхто й не очікував. Адже навіть Марічка Яремчук зізнавалась, що зніяковіла від таких новин і їй дуже незручно перед справжньою дружиною Пономарьова.

Дівчина розповідала, що навіть не знає — як їй в очі дивитись. Тим паче, що вигадки хейтерів про відношення співака до її первістка не мають під собою жодних підстав.

Нові статті

Схожі статті

Карʼєра на паузі: куди зникла зірка 2000-х Гайтана, яка здобула шалену популярність – давно не в Україні

Гайтана була однією з найзатребуваніших артисток кілька років тому, але свою популярність швидко втратила - де зараз перебуває співачка та чим займається?

Мінімум 7 мільйонів за особняк: 54-річна Ірина Білик похизувалась власним просторим заміським маєтком

Поп-діва Ірина Білик хоч і не знайшла своє справжнє кохання, але живе в задоволення у своєму розкішному будинку під Києвом - як же він виглядає?

Смачна намазка на бутерброди: ідеальний рецепт для ситого сніданку, що пасує до кожного ранку

Вранці зазвичай часу на приготування корисної їжі не вистачає. Але водночас хочеться додати до чаю шматочок хліба із паштетом. Наступний рецепт – чудова можливість урізноманітнити свій раціон.

Молодший за неї на 8 років: 41-річна Джамала розповіла історію знайомства з чоловіком, з яким має 3 синів

Джамала виховує 3 синів разом зі своїм чоловіком, якого часто публікує у своїх соціальних мережах, хоча до цього зіркове подружжя приховувало свої стосунки 5 років - як розпочався роман?