Більше ніяких таємниць: Клавдія Петрівна відкрила обличчя повністю на концерті. Хто ця 18-річна красуня?

Від початку творчої карʼєри Klavdia Petrivna приховувала обличчя від аудиторії. Її називали найзагадковішою артисткою України і плутались в догадках — хто ж ховається за маскою та жіночою шляпкою?

Найзагадковіша співачка України Klavdia Petrivna нарешті вирішила розсекретити свою персону.

Від початку творчої карʼєри артистка виступала на сцені у масці та різноманітних капелюшках. Вона ретельно приховувала від широкого загалу свою справжню зовнішність. І це спричиняло в суспільстві багато пліток. Однак слухачі вже давно здогадувались, що за маскою ховається юна і перспективна виконавиця Соломія Опришко.

Таємниці більше немає: Klavdia Petrivna вийшла до глядачів без маски
Таємниці більше немає: Klavdia Petrivna вийшла до глядачів без маски

Зірка, яка виступала в дуеті з Артемом Пивоваровим – довгий час не називала свого імені. Співачка виходила на сцену в масках та додатково прикривала обличчя шляпками із широкими полями. Втім, будь-яка таємниця рано чи пізно перестає бути такою. Саме це сталось і на дебютному концерті Клавдії Петрівни, який відбувся в Палаці спорту.

 

Офіційно зірка так і не назвала свого імені. Але цього разу виконавиця вийшла на сцену без маски на все обличчя – а в одних лише окулярах. Фанати змогли повністю розгледіти її обличчя та розвіяти останні сумніви. Отже, під псевдонімом Klavdia Petrivna на українській сцені виступає саме Соломія Опришко.

Таємниці більше немає: Klavdia Petrivna вийшла до глядачів без маски
Таємниці більше немає: Klavdia Petrivna вийшла до глядачів без маски

Під час дебюту на сцені Палацу спорту Клавдія Петрівна зʼявилася в капелюсі, що вже став традицією та в золотій масці. Згодом артистка їх зняла.

До речі, на перший великий концерт Klavdia Petrivna  завітав і її друг Артем Пивоваров, з яким співачка дуетом записала пісенний хіт “Барабан”. Також виконавиця заспівала дуетом “TVORCHI” та Машею Кондратенко.

Таємниці більше немає: Klavdia Petrivna вийшла до глядачів без маски
Таємниці більше немає: Klavdia Petrivna вийшла до глядачів без маски

Соломія Опришко, яка виступає на сцені під псевдонімом Klavdia Petrivna – 18-річна студентка музичного коледжу. Вона вперше за довгий час розсекретила свою зовнішність під час виконання пісні “Я тобі брехала”. Юна красуня постала перед численними шанувальниками без капелюха, але все ж прикрила очі сонцезахисними окулярами.

Нові статті

Схожі статті

Сукня українського бренду та взуття від Луї Віттон: вагітна дружина Монатіка похвалилася стильним образом

Дружина популярного співака Дмитра Монатіка показала новий та стильний образ на повсякдень. Вагітна Ірина Монатік обрала собі сукню українського бренду та доповнила її сумкою і взуттям Луї Віттон.

Не холостяк, як думають всі: 40-річний Юрій Ткач показав свою дружину-красуню, з якою має доньку

Юрій Ткач не лише гарний актор, а й зразковий сім'янин, який вже 10 років проживає у шлюбі разом із Вікторіє та виховують доньку Лізу - як виглядає обраниця гумориста по життю?

“Протягнути руку”: соліст з гурту “Антитіла” Тарас Тополя розповів про ставлення до Олега Винника

37-річний соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя прокоментував поведінку колеги по сцені, Олега Винника, який виїхав з України. Як він відноситься до кумира вовчиць та чи готовий з ним здороватися?

Понад 40 тисяч гривень: 31-річна KOLA похизувалась подарунками від чоловіка – сумка, прикраси й не тільки

Нещодавно співачка KOLA розповіла, що вийшла заміж за чоловіка-іноземця, а згодом показала коштовні подарунки від нього - що найдорожче дарував обранець для артистки?