Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

Аіда Ніколайчук — 42-річна українська співачка, яка перемогла в популярному талант-шоу “Х-фактор”. В серпні стало відомо, що жінка втретє вийшла заміж. Її обранцем став голлівудський каскадер родом із Франції на імʼя Деніел Лочіцеро.

Закохані відгуляли свято в містечку Бербанк, штат Каліфорнія, США. Урочисті заходи були проведені без гучних вечірок. Спочатку Аіда з чоловіком зареєстрували шлюб. Аіда на цьому заході була вдягнена у білу сукню, а її коханий – в білу сорочку та синій костюм.
Після реєстрації шлюбу закохані поїхали святкувати народження своєї родини до ресторану. Поряд із молодятами в цей урочистий день були їх найближчі та найрідніші друзі.

Відомо, що чоловік Аіди працює каскадером в Голлівуді. В останніх Stories вона показала, як коханий виглядає за роботою. На відео, що було оприлюднено в Instagram, Деніел Лочіцеро стоїть на високому металевому контейнері і готується зробити стрибок донизу. В наступну мить каскадер таки стрибає донизу, опиняючись посеред купи різноманітних коробок. В наступному відео Деніел вже знаходиться в оточенні численної кількості колег.

Аіда Ніколайчук показала чоловіка-каскадера
Аіда Ніколайчук показала чоловіка-каскадера

Шлюб для Ніколайчук став третім. Від стосунків із першим чоловіком жінка виховує сина. Наразі хлопець живе в Україні.

Нещодавно Аіда Ніколайчук показала, як змінилась після того, як вийшла заміж. Два роки тому артистка емігрувала до Сполучених Штатів і вийшла там заміж. Співачка продовжує там займатись творчістю. Її син продовжує жити в Україні. Водночас Ніколайчук з повагою ставиться до вибору свого сина, який вирішив залишитися на Батьківщині.

Зараз незрозуміло, чи збирається Ніколайчук в подальшому повертатись до України.

Аіда Ніколайчук показала чоловіка каскадера за роботою
Аіда Ніколайчук показала чоловіка каскадера за роботою

Судячи із світлин, які публікує співачка в Instagram — вона вже налагодила своє життя за кордоном.

Нові статті

Схожі статті

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.