Переспівала 2 хіти українською: 39-річна Тіна Кароль здивувала шанувальників новим звучанням пісень (Відео)

Популярна українська співачка Тіна Кароль вперше в історії творчості переспівала російськомовні хіти зі свого репертуару українською мовою. Як вони звучать – покаже "Один Факт".

Популярна українська виконавиця Тіна Кароль вирішила переспівати на концертах деякі зі своїх російськомовних хітів українською мовою. Її пісні зазвучали по-новому і багато шанувальників змогли це почути. Під переклад потрапили такі пісні Тіни Кароль, як “Вище хмар” та “Скандал”.

Слід зазначити, що раніше артистка були проти того, аби її російськомовні хіти перекладалися українською мовою. Тіна пояснювала це тим, що зміст творів передати іншою мовою занадто складно. Співати пісні, написані колись російською мовою Кароль відмовилась після 24 лютого 2022 року.

Тіна Кароль заспівала свої хіти українською
Тіна Кароль заспівала свої хіти українською

На полиці лежать понад десяток хітів – зізналася артистка. – Це мій вибір. Не всі вони перекладаються. Особливо маніфестово-ліричні

Водночас артистка зізналася, що неодноразово бачила в соціальних мережах любительські переклади своїх російськомовних пісень українською мовою. Їх роблять звичайні люди і при наявності особистого звернення поп-діва готова надати таким талантам право на виконання її творів українською.

Сама я не робитиму цього, поки я не збираюся – заявляла раніше Кароль

Однак з часом її думка, імовірно – змінилася. Нещодавно зі сцени на одному з концертів Тіни Кароль пролунали твори “Вище хмар” та “Скандал”. Фанати в коментарях залишили свої схвальні відгуки щодо нового звучання композицій:

Неймовірно! Сила голосу та емоцій! Тіна – професіонал!

Українською – це вогонь!

До речі, позиція Тіни Кароль щодо своїх російськомовних хітів залишилась незмінною. Вона перестала їх виконувати після початку повномасштабного вторгнення та прибрала зі свого концертного репертуару взагалі. Співачка зізналась, що певна частка її фанатів від неї пішла після того, як з репертуару зникли російські твори.

Окей, але я це роблю, тому що я на 100% віддана своїй державі – зазначила виконавиця.

Нові статті

Схожі статті

Зірковий рецепт яблучної шарлотки: Наталія Могилевська поділилась осіннім десертом – без борошна і цукру

В останньому місяці літа 49-річна співачка Наталія Могилевська чесно зізналася своїй широкій аудиторії у тому, що її змагання зі схуднення успіхів не мало. Зараз зірка знов рухається до своєї мети.

Серіальна подруга 64-річного “Папіка” Стаса Боклана Даша Петрожицька розсекретила, коли вийде заміж

Акторка Дарʼя Петрожицька розповіла, чому досі не вийшла заміж за свого обранця, хоча заручини пройшли вже давно. Чому вони разом зі своїм хлопцем Олексієм досі не оформили стосунки офіційно?

Марічка Яремчук показала, як виглядає її мама Дарина, що залишилась вдовою і живе в Чернівцях

Назарій Яремчук та його діти багато років знаходяться в епіцентрі уваги українського суспільства. Водночас в його творчій родині була й та, що завжди залишалася в тіні слави своїх зіркових родичів.

“Жіночна”: 67-річна Світлана Білоножко розповіла про ставлення до невістки Марини і 16-річної тезки-онуки

Українська співачка Світлана Білоножко розповіла до ставлення до власної невістки Марини. Жінка похвалилася талантами родички і повідомила, що завжди дослухається до порад синової дружини.