Захоплений музикою з дитинства і обрав шлях батька: що відомо про 47-річного Назарія Яремчука-молодшого

Співак Назарій Яремчук-молодший – один з двох синів популярного виконавця Назарія Яремчука та зведений брат Марії Яремчук. Розповідаємо, чим він зараз займається і де знаходиться.

Назарій Назарович Яремчук народився в 1977 році. Його батько був популярним естрадним співаком в Україні. З дитячих років хлопець захопився музикою, виступав у хорі та вокально-інструментальному ансамблі. Разом із старшим на 1 рік братом Дмитром він із відзнакою закінчив навчання у музичній школі. Набув спеціальності по класу фортепіано.

Після завершення навчання в звичайній школі Назарій Яремчук став студентом державного музичного училища в Чернівцях. Згодом разом із братом продовжили навчання в Національній музичній академії України імені П. І. Чайковського.

В 2004 році Назарій Яремчук набув ще одного студентського статусу – аспірант НМАУ. На той момент дует Назарія і Дмитра Яремчуків став вже популярним. Вони брали активну участь в пісенних фестивалях в Україні та за кордоном.

З 2000 року обидва сини славетного Назарія Яремчука гастролюють Україною. Також Назарій Яремчук-молодший із рідним братом неодноразово побували в інших країнах світу.
В 2002 році Назарій із Дмитром заснували власний фестиваль “Родина”. Він носить імʼя їхнього батька – Назарія Яремчука-старшого.

В останній раз концерт-фестиваль “Родина” проходив в 2021 році. Тоді дует братів Яремчуків виконав пісню “Родина” зі своїми дітьми – онучатами Назарія Назаровича Яремчука.

Де Назарій Яремчук-молодший зараз?

Назарій Яремчук-молодший із братом Дмитром
Назарій Яремчук-молодший із братом Дмитром

На сьогоднішній день син Яремчука Назарій живе в Києві. В співака є дружина, з якою він познайомився у банку, де працювала ця жінка. До того, як зіграти весілля – їх пара зустрічалась 1.5 року. Після цього закохані вирішили узаконити власні стосунки.

До речі, весілля Назарій із старшим братом Дмитром святкували разом – 18 квітня.

Свекруха подарувала їх дружинам вишиті хустки з українським орнаментом, а у весільну подорож молодята поїхали усією компанією до країн Азії.

На сьогоднішній день Назарій Яремчук-молодший – батько трьох дітей. Особливу увагу в цьому процесі він приділяє фізичній активності та спорту.

Молодше покоління Яремчуків займається гімнастикою, греко-римською боротьбою та плаванням. Сини Назарія Яремчука-молодшого вивчають іноземні мови, навчаються у музичній школі та цікавляться малюванням.

Інколи Назарій та Дмитро Яремчуки беруть участь у благодійних заходах як в Україні, так і за кордоном. Зокрема, вони зібрали тони гуманітарної допомоги тим українським громадянам, які її потребували.

Нові статті

Схожі статті

Їх просто не впізнати: як виглядали актори мюзиклу “Вечори на хуторі біля Диканьки” тоді й зараз за 23 роки

"Вечори на хуторі біля Диканьки" – український мюзикл, який був відзнятий за мотивами повісті Миколи Гоголя. Вперше його транслювали на каналі "Інтер" в новорічну ніч 2002 року.

Підкреслює свої довжелезні ноги: Леся Нікітюк на очах у 4,2 млн глядачів взула бахіли на чоботи-козаки

Леся Нікітюк запросила своїх 4,2 мільйона підписників у салон краси, щоб показати процедури, які допомагають їй підтримувати ідеальний вигляд. Та особливу увагу привернула її щирість.

Перший тренер братів Кличків порівняв поєдинки Олександра Усика та Володимира Кличка з Тайсоном Ф’юрі

Перший тренер Володимира та Віталія Кличка вирішив провести порівняння щодо бою Вови та Усика з Тайсоном Ф'юрі - які висновки зробив Володимир Золотарьов?

“Четверта дитина”: мама-Джамала поділилася новиною про ще одне поповнення в сім’ї – любові вистачить на всіх

Джамала, яка здобула світову славу після перемоги на "Євробаченні-2016", нещодавно поділилася радісною новиною про ще одне поповнення в її родині.