Юрій Горбунов провів спільний час зі старшим сином та навчив його голитися — хлопцю лише 6 років

"Попросив і його поголити": Юрій Горбунов провів спільний час із старшим сином Іванком і навчив його бути справжнім чоловіком. А ще — розповів про головний секрет гоління. Деталі

Телеведучий і заслужений артист України Юрій Горбунов — не тільки блискучий оратор і актор, але й чудовий батько. Від шлюбу з ведучою програми “Зірковий Шлях” Катериною Осадчою в Горбунова є двоє дітей. Молодший народився зовсім недавно — 19 серпня 2021 року. А ось першому сину ведучого та Катерини Осадчої, Іванку – вже виповнилося 6 рочків (хлопчик народився 18 лютого 2017 року).

Днями, коли в світі відзначали Міжнародний день чоловіків – Юрій Горбунов навчив старшого спадкоємця новим навичкам. З самого ранку, поки молодший брат Іванка ще тихо спав — старшенький попросив батька навчити його голитися. Імовірно, що це бажання в молодого парубка виникло під час спостережень за батьком, який здійснював щоденний ритуал гоління, добряче змастивши обличчя пінкою.

— Іван вніс особливий момент в ранок — зізнався своїм шанувальникам Юрій Горбунов.

телеведучий Юрій Горбунов
телеведучий Юрій Горбунов

Ведучий супроводив свій допис гуморною світлиною, на якій він разом з сином Іванком, усі в піні для гоління — щасливо посміхаються своєму відображенню у дзеркалі.

— Запам’ятай, сину, головне в цьому ділі: піна – розповів головний секрет гоління ведучий.

В дописі до вранішньої родинної світлини Горбунов також зазначив, що бути батьком і чоловіком – це про здатність цінувати увесь час зі своїми дітьми навіть в дрібницях.
Юрій Горбунов завершив свою публікацію привітаннями зі святом всіх чоловіків та побажав кожному з них бути сильним і відчувати більше радості від спілкування зі своїми дітьми та їх виховання.

Юрій Горбунов успішно закінчив Київський театральний інститут і понад 3 роки працював актором в драматичному театрі міста Івано-Франківська. Саме там він познайомився зі своєю першою дружиною Людмилою. З 1997 року Горбунов живе в Києві та працює на телебаченні. З 2006 року веде інформаційно-розважальну програму “Сніданок з 1+1”. З 2017 року одружений вдруге — на ведучій Катерині Осадчій. В цьому шлюбі в нього народилося двоє хлопчиків.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?