Історія кохання Тіни Кароль і Євгена Огіра: службовий роман, позашлюбна дитина і перетворення на поп-діву

Протягом 10 років популярна українська співачка Тіна Кароль зберігає своє звання поп-діви. Однак, отримала вона його доволі непростим та трагічним чином.

Натхнення до артистів проходить не тільки через позитивні почуття, такі як батьківство, кохання, дружба та успіх. Але не меншим джерелом натхнення для творців також служить особиста драма. У кар’єрі Тіни Кароль так і сталося.

Тіна Кароль розповіла історію своїх стосунків з Євгеном Огіром

Тіна Кароль розповіла історію своїх стосунків з Євгеном Огіром

Продюсер Євген Огір прийшов у її життя, коли та тільки-но почала активно з’являтися на телебаченні та радіо. Разом вони багато працювали над репертуаром і відеороботами артистки.

Варто відмітити, що цілком успішно. Незабаром робочі стосунки переросли у службовий роман. Цікаво, що Євген давно мріяв про власну сім’ю, а також хотів мати дітей. При цьому незадовго до цього в нього народилася позашлюбна дитина. З матір’ю хлопчика у продюсера не склалося, тож обійшлося без розпису. Молоді люди продовжили спілкуватися заради дитини.

І зовсім скоро у цього хлопчика народився братик. Тіна Кароль призвела на світ свого первістка Веніаміна. Родина почала будувати власний маєток, багато планувала та подорожувала. Як раптом наче грім серед ясного неба прогриміла новина про рак Євгена. Він боровся до останнього. Чоловік лікувався у німецькій лікарні і вірив, що зможе подолати недугу. Доля розпорядилася іншим чином.

Про кончину свого благовірного Тіна Кароль дізналася під час концерту, на який він вмовляв її поїхати. Пізніше співачка говорила про те, що знає причину його вчинку. Мовляв, не міг піти з життя, коли вона була поруч. Тіна присвятила безліч пісень покійному коханому. Усе своє життя вона віддала музиці та єдиному сину Веніаміну, який виріс копією батька.

Тіна Кароль розповіла історію своїх стосунків з Євгеном Огіром

А в інтерв’ю завжди говорила, що з її чоловіком померла частина її серця, і вона ніколи не відновиться, хто б у її життя не прийшов. Хоча за останні декілька років також прозвучала думка про те, що Кароль готова до нових стосунків.

У її будинку усе так само нагадує про продюсера. Тіна намагалася організувати свій простір таким чином, щоб складалося враження, наче голова сім’ї живий і от-от повернеться додому. Свого сина вона виховувала таким чином, щоб він ставився до смерті по-філософськи, тобто не так як вона свого часу.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?