Зірки, які проміняли український шоу-бізнес на пусті мрії про Голлівуд: Міка Ньютон, Ассія Ахат та інші

Поняття "американської мрії" зовсім не чуже для українських зірок, і навіть більше, багато з них намагалися підкорити Голлівуд, але безуспішно.

Ассія Ахат

Зірки, які залишили українську естраду заради Голлівуду

Талановита скрипалька Ассія Ахат зачарувала своїм талантом усю країну, і ба більше, зайняла певну нішу, з якої її ніхто не міг посунути. Тим не менш, артистка прийняла рішення, що необхідно брати більш високу мету та рухатися далі.

Спершу їй навіть вдалося звернути на себе увагу усього світу, адже її трек став неймовірно популярним в Spotify. І все ж таки це було не сходження нової зірки, а лише маленький та короткий спалах.

Міка Ньютон

Зірки, які залишили українську естраду заради Голлівуду

Міка Ньютон переїхала до Сполучених Штатів Америки після невдалого Євробачення. Що саме спонукало її змінити місце проживання достеменно невідомо, але артистка усіма силами намагалася підкорити американський шоу-бізнес. Взяти великі ролі їй не вдалося, але вона регулярно знімається у рекламі.

Співачка запевняє, що щаслива і продовжує займатися музикою.

Камалія

Зірки, які залишили українську естраду заради Голлівуду

Камалія могла би дати фору багатьом своїм колегам у питанні, що стосується фінансів та можливостей. Її чоловік-мільярдер міг налагодити будь-які зв’язки, але бажання Камалії стати голлівудською зіркою не справдилося. Не допомогли навіть епізодичні сцени в голлівудських фільмах.

Але на відміну від своїх інших колег артистка змогла вчасно зупинитися та повернутися на вітчизняну сцену.

Аліна Гросу

Зірки, які залишили українську естраду заради Голлівуду

Аліна Гросу переїхала до Сполучених Штатів Америки лише рік тому. І одразу ж поселилася в Каліфорнії. І все це не просто так.

Вона відвідує школу акторської майстерності в Лос-Анджелесі, за яку платить немаленькі кошти. Зірка не приховує, що має більш серйозні амбіції, але обіцяє, що обов’язково повернеться до України, і не збирається залишатися в Голлівуді. Чи це так, залишається великою загадкою, і все ж таки, співачка все ще знаходиться за кордоном.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?