Дан Балан розповів про своє найбільше кохання, і це не Тіна Кароль: могли би бути щасливими, якби не батьки

Популярний молдавський виконавець Дан Балан дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповів про своє найбільше кохання у житті. Мова не про Тіну Кароль.

У тому, що стосується кохання, зізнань, слів про любов Дан Балан знається дуже добре. Інакше в нього просто б не вийшло стати настільки популярним серед жінок. Зірка користується своїми зовнішніми даними, а також природною харизмою, коли мова заходить про гру з публікою.

За офіційними даними, Дан жодного разу не був одруженим, не будує серйозних стосунків і навіть не має дітей. Але публіка не з чуток знає, що знаменитості часто приховують правду для того, аби захистити своїх рідних чи з метою уникнення відхилення від образу.

Дан Балан розповів про своє найбільше кохання у житті

Дан Балан розповів про своє найбільше кохання у житті

Тож на сенсаційні зізнання від Дана Балана шанувальницям навіть не варто чекати. Чого був вартий піар з Тіною Кароль, який зірка влаштував 4 роки тому! І він абсолютно нічим не завершився. Хіба що скандалом…

Але вокаліст зрідка все ж таки може потішити публіку неочікуваними зізнаннями. Наприклад, декілька років тому він розповів про своє найперше і найбільше кохання.

Тоді мова зайшла про його колишню однокласницю. Виявляється, Дан був сильно закоханий у дівчину, з якою навчався в школі. Вона не відповідала йому взаємністю, але до певного періоду. На молодих людей чекали канікули в Румунії, куди вони і рушили цілим колективом. Саме на берегах Чорного моря зародилося взаємне кохання. Тоді прозвучали найперші зізнання, відбулися найперші поцілунки.

І можливо пара змогла би бути разом, а сам Дан влаштував би своє життя абсолютно інакше. Але їм необхідно було розстатися, і уникнути цього було неможливо. Вся справа в тому, що батько Дана Михай отримав нову посаду за кордоном. Чоловік повідомив своїй сім’ї, що незабаром вони покинуть Молдову. Тож Дан Балан був вимушений попрощатися зі своєю обраницею.

Як звали дівчину, яка змогла настільки захопити майбутню суперзірку досі невідомо. Дан захищає її ім’я та не розкриває особистості красуні. Так само не ясно, як склалася її доля.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.