Законний чоловік був не єдиним? Софія Ротару згадала того самого, який зробив її щасливою по-справжньому

Знаменита українська співачка Софія Ротару усе своє життя прожила у шлюбі з чоловіком Анатолієм Євдокименком, допоки він не пішов на той світ в результаті інсульту.

В усіх своїх інтерв’ю артистка завжди казала, що покійний благовірний залишається її єдиною любов’ю. За офіційною версією, вона так і не вступила в жодні відносини після нього. І хоча їй приписували численні романи з молодими колегами, звісно, підтвердження їм не було.

Софія Ротару розповіла про взаємини з Володимиром Івасюком

Софія Ротару розповіла про взаємини з Володимиром Івасюком

До даних повідомлень шанувальники ставилися зі скептицизмом. Але до іншої історії, яка також крутилася навколо легенди української естради, свого часу віднеслись інакше.

Мова йде про дружбу артистки зі знаменитим українським поетом та композитором Володимиром Івасюком. Як відомо, чоловік подарував виконавиці її найвідоміші в усьому світі хіти, які зробили її знаменитою, вшанованою і взнаваною. Зірки співпрацювали довго та плідно.

Велика кількість журналістів вбачала у цьому зв’язку любовний підтекст. Поговорювали, що насправді Софія Михайлівна була заміжньою двічі, і першим чоловіком артистки був саме Володимир.

У пресі з’являлися плітки про те, що насправді Софія Михайлівна народила малюка від свого цивільного чоловіка, і нібито це була дівчина. Артистка одразу дала зрозуміти, що це неправда, а також зізналася, що насправді хотіла б, аби в неї було більше дітей.

На рахунок Володимира Івасюка Софія Михайлівна майже ніколи нічого не говорила. І лише нещодавно вона вперше за багато років пригадала про нього публічно. Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram його фотографію у річницю смерті чоловіка. Вона також додала емодзі червоного серця.

Цікавий факт, що Софія Ротару не прийшла на похорон свого колеги та друга, і можливо колишнього коханця. Зірка неодноразово зізнавалася, що дуже хотіла там з’явитися, але публічно це було неможливо.

Софія Ротару розповіла про взаємини з Володимиром Івасюком. Скріншот особистої сторінки зірки

Зараз артистка проживає у заміському будинку під Києвом, має улюбленого сина, невістку онуків. Але в серці її немає нікого.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.