Він ховав її роками, а вона завжди була на очах у фанатів: історія кохання Винника та його таємної дружини

Відомий український виконавець Олег Винник роками запевняв свою публіку у тому, що в нього немає дружини і він абсолютно холостий. Преса в це не вірила.

Журналісти, особливо найтоповіші, завжди вірили у те, що Олег Винник кривить душею у питаннях, що стосуються його сімейного життя. Мовляв, його брехня на рахунок того, що в нього відсутня дружина була очевидною через його репертуар.

Нібито артист не міг собі дозволити бути чесним, так як мав шанс втратити добру частину аудиторії. Мова йде про його відданих вовчиць, які не тільки насолоджувалися музикою артиста, але й мріяли про нього, кохали його.

У той самий час виконавиці запевняв, що не розповідає про особисте життя через небажання змішувати його з творчістю. Він хотів, або його цінували саме за музику, яку він створює.

Олег Винник розповів про свої стосунки з Квіткою Таюне

Олег Винник розповів про свої стосунки з Квіткою Таюне

Останні декілька років в мережі з’являлися чутки про його шлюб з бек-вокалісткою Таюне. Журналістам вдалося поспілкуватися з колишніми односельчанами Олега, в результаті чого стало відомо, що він одружився дуже рано і емігрував до Німеччини разом з благовірною. В Європі він також давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому повідомив, що в нього є кохана та син від неї. Архівна розмова відбулася на початку нульових, але уважні представники преси одразу її примітили.

Окрім того, неможливо було не помітити ту неймовірну хімію, яка відбувалася між вокалістами на сцені. Здавалося б пара разом більше 20 років, але їхній зв’язок був помітний неозброєним оком.

Олег Винник розповів про свої стосунки з Квіткою Таюне

Вперше про свій шлюб Олег зізнався у своєму великому інтерв’ю 2023 року. На той момент зірка вже розірвав контракт зі своїм продюсером і міг розповідати усе, що йому заманеться. Співак підтвердив, що його підопічна дійсно являється його супутницею по життю, а також заговорив про те, що та боротьба, яку він веде зараз — лише для неї і завдяки їй.

“Таюне – це псевдонім, по-перше. По-друге, це та, про яку я співаю пісні. Звичайно, її звуть Тая. Мама її називала Таюне”, – коротко прокоментував Винник.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?