Лілія Ребрик вирішила зробити ремонт і дала поради, як оформити дитячу кімнату: не яскраві кольори

42-річна ведуча Лілія Ребрик відновила ремонтні роботи та вже замислюється над тим, який дизайн обрати для дитячої. Чому майбутню матусю не приваблюють яскраві кольори? Читайте про це далі.

Лілія Ребрик вже зовсім скоро готується стати мамою втретє. Нещодавно телеведуча назвала точний місяць, коли їй вже треба народжувати донечку:

— В березні. Три місяці ще погуляю — повідомила підписникам Ребрик.

Поки ще залишився час — ведуча вирішила зайнятись облаштуванням родинного гніздечка. В мікроблозі Instagram вона поділилась подробицями ремонту в “будинку мрії” який вони разом із чоловіком Андрієм Диким придбали ще на початку повномасштабного вторгнення росіян.

За словами Лілії Ребрик — ремонт в ньому був поставлений на паузу майже на 2 роки. Але зараз прийшов час потроху рухатись вперед і продовжувати підготовку оселі до проживання.
Ремонт у будинку — це завжди дуже багато приємних клопотів. Вибрати колір шпалер, затвердити дизайн, облаштувати дитячу кімнату. Саме на дитячій кімнаті телеведуча робить акцент в своїй публікації:

— Для нас, наразі, дитячі — дуже актуальне питання — зазначає майбутня матуся.

На думку Лілії Ребрик — в облаштуванні кімнат для малечі треба приділяти увагу кожній деталі — від розробки дизайн-проекту і до кольорової гами. В дописі вона вирішила поділитися деякими порадами з приводу вибору кольорової гами для дитячої.

Ідеальний дизайн дитячої кімнати на думку Лілії Ребрик
Ідеальний дизайн дитячої кімнати на думку Лілії Ребрик

Ведуча вважає, що занадто яскраві кольори при її оформленні обирати не варто. Адже в малятка буде дуже багато різнокольорових іграшок, якими обов’язково буде заставлена уся власна територія. Якщо ж і шпалери або фарбу на стінах ще зробити  яскравими — дитина підсвідомо злякається такого різнобарв’я та стане тікати звідти.

Отже, щоб в кімнаті малечі було комфортно — слід оформлювати її в дизайні спокійних кольорів. А фарб, на думку Лілії Ребрик — сюди додадуть текстиль та дитячі іграшки.

— А ще, не забувайте, що час так швидко летить, і дитина через пару років не захоче ведмедиків та котиків — додає щаслива матуся.

Підсумовуючи свій допис, Лілія Ребрик каже, що їй більше до душі “доросла” дитяча кімната, в якій зроблено декілька акцентів з урахуванням віку дитини.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?