Брежнєва, Камалія, Іван Наві та інші показали собак, як дві краплі схожих на господарів: підбирали під себе

Подейкують, що собаки завжди схожі на своїх господарів-людей. Погляньмо на світлини знаменитостей зі своїми чотирилапими улюбленцями й переконаймося, чи це дійсно так.

Ассія Ахат

Собаки схожі на зіркових хазяїв

Співачка, що нині перебуває в Америці, а час від часу навідується до Києва, частенько викладає в Інстаграм світлини разом зі своїм собачкою. Він чудово влився у компанію до мальтійської болонки Понтика і лабрадора Мая. Рудика породи мальтіпу артистка взяла до родини кілька місяців тому, а він уже повторює вираз обличчя своєї хазяйки.

Саша Бо

Собаки схожі на зіркових хазяїв

Блогерка-мільйонниця з Івано-Франківська не залишилася осторонь собачої тематики. Виклала в Інсту спільні світлини з чотирилапим улюбленцем. З’ясувалося, що цей малюк обожнює валятися з господинею на дивані, переглядаючи фільми. Свій топ стрічок Саша виклала в мережу, а підписники змогли доповнити власними назвами.

Іван Наві

Собаки схожі на зіркових хазяїв

Молодий татусь має песика породи джек-рассел-терьєр. Оскільки собачка більше схожий на пса Патрона, ніж на хазяїна, Іван у мережі пожартував, що це дідусь улюбленця всіх українських дітлахів. Що не кажіть, а погляди у співака та собаки доволі ідентичні.

Камалія

Собаки схожі на зіркових хазяїв

Схоже, артистка обожнює свого вівчарку Брамса. Навіть проводить із ним уроки виховання. От тільки песик не поспішає виконувати команди Камалії. У нього є власні уподобання, якими він не поспішає поступатися. А, можливо, песик просто не розуміє команд російською мовою і зірці слід перейти на рідну солов’їну?

Віра Брежнєва

Собаки схожі на зіркових хазяїв

Має свого улюбленця, пухнастого мов кругла біла хмаринка, й Віра. Війна негативно позначилася на житті зірки. Заробітки з російщини перекрили, ще й з чоловіком розлучилася. Українську аудиторію ще слід завоювати, довівши свою відданість після слів, що не вважає себе українською співачкою. А от цей чотирилапий пухнастик, напевно, допомагає співачці зняти стрес після напруженого дня.

Нові статті

Схожі статті

Євдокія на маму схожа, як дві краплі: Ольга Фреймут більше не приховуϵ обличчя 6-річної доньки від продюсера

Ольга Фреймут, яка зараз живе у Великій Британії — вперше показала обличчя молодшої доньки від продюсера Володимира Локотко. 6-річна дівчина росте справжньою маминою копіϵю.

Антін Мухарський тричі одружувався: як виглядають ці жінки, і які з них народили актору п’ятеро нащадків

Антін Мухарський – особа доволі неординарна. То перетворюється на Ореста Лютого, то знову повертається до звичного образу. В особистому житті актора теж не все гаразд – має 5 дітей від трьох дружин.

Пономарьов знав толк у красі: Мозгова показала, як виглядає після насиченого дня на підборах – просто вау

Продюсерка Олена Мозгова показала, який вигляд маϵ перед сном після насиченого дня на великих підборах. Подивіться на портретне фото доньки українського співака Миколи Мозгового.

Спробуйте цей метод і ви будете в захваті: чим підживити капусту в травні 2024 для гарного врожаю

Ви будете в захваті від результату та будете мати найбільший врожай серед ваших сусідів: чим потрібно обов'язково підживити капусту в травні 2024 року?