Він ховав її роками, а вона завжди хотіла пізнаваності: історія кохання Дзідзьо та його колишньої дружини

У 2021 році справжнім шоком для всіх стала новина про розлучення Михайла та Славії Хоми. Шлюб Dzidzio зі Slavia тривав майже 20 років і видавався непорушним. У чому причина?

Пара довго приховувала розрив. Та після офіційного розлучення про це дізналися всі. Dzidzio і Slavia познайомилися в музучилищі. Довго зустрічалися, а побралися в листопаді 2013 року. Закохані брали участь в одному музичному гурті.

Сам Михайло ніколи не афішував одруження, тому шанувальники вважали його вільним чоловіком. Ярослава першою розповіла про свій статус зіркової дружини у “Світському житті”. Поскаржилася на брак уваги з боку благовірного та відзначила, що викладає вокал для діток.

Що спричинило розлучення Дзідзьо та Славії?

Це відбулося у 2016 році. А за 2 роки Slavia тайкома від чоловіка подалася на кастинг до “Х-фактору”. Відбірковий тур співачка здолала, але до фіналу шоу не дісталася. Та думок про шоубізнес не полишала й у 2020-му випустила кліп “Я тобі не мамка”. Михайло, переглянувши відеоряд на композицію в Інтернеті, був страшенно невдоволений стилем та вбачив у пісні “камінці у свій город”.

Що спричинило розлучення Дзідзьо та Славії?

Сам артист у той час постійно записував романтично-гумористичні дуети з кумою Олею Цибульською, всіляко удаючи, що між ними щось існує. Пішли чутки, що Цибульська народила від кума синочка, який страшенно схожий на Хому.

З дружиною Dzidzio співати відмовлявся, мотивуючи відсутністю відповідної пісні. Slavia страшенно сердилася за це і на чоловіка, і на Олю. Розуміла, що подібними натяками на роман Цибульська торує собі шлях на вершину шоубізу. А з її почуттями та переживаннями ніхто не рахувався.

Оля Цибульська стала причиною розлучення Дзідзьо та Славії?

У березні 2021-го Ярослава Хома зізналася, що весь час намагалася догоджати чоловіку, але це не призвело до бажаних наслідків. У підсумку лише нажила ментальних проблем. На цей момент пара вже не жила разом. За місяць Dzidzio сповістив у пресі, що вони вже не пара. А влітку їх офіційно розлучили. Отак бажання зробити співочу кар’єру призвело до припинення шлюбу.

Нові статті

Схожі статті

“Близько 2.5 мільйонів”: хореограф Амадор Лопес приголомшив сумою боргу, який виплачує й досі – отакі танці

Амадор Лопес – україно-венесуельський співак, танцюрист та фехтувальник, який став відомим завдяки участі в розважальних шоу "Танці із зірками", "Фабрика зірок", "Танцюю для тебе" та "Майданс-2".

“Мені байдуже на пенсію”: 67-річна Оксана Білозір розсекретила свої заробітки – на життя вистачає

Оксана Білозір достатньо відверта зі своєю аудиторією, тож співачка вирішила розсекретити свої доходи, які вона має щомісяця - де артистка їх бере?

Зі Златою Огнєвіч не вийшло: куди зник переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний – повністю змінив імідж

Андрій Задворний хоч і став переможцем "Холостячки-2", але йому так і не вдалося підкорити до кінця серце Злати Огнєвіч - як змінилось життя чоловіка?

“Від 30 до 50”: Катя Полтавська розсекретила суму аліментів, які Остапчук платить дітям від першого шлюбу

Третя дружина шоумена Вови Остапчука Катя Полтавська розповіла, скільки чоловік платить аліментів на дітей від першого шлюбу. Сума виявилась немаленькою.