Він ховав її роками, а вона завжди була на очах у фанатів: історія кохання Дмитра Комарова і Саші Кучеренко

Мандрівник Дмитро Комаров зустрів свою майбутню дружину під час конкурсу краси, де перебував у журі. Довелося приховувати власні стосунки й навіть про весілля пари фани дізналися значно пізніше.

Саша Кучеренко брала участь у конкурсі “Міс Україна 2016”. Красуня відразу припала до вподоби члену журі Дмитру Комарову. Та він і вигляду не подав. Лише після того, як дівчина здобула корону, запросив до офісу.

Історія кохання Дмитра Комарова з Сашею Кучеренко

Вони проговорили 4 години поспіль, втямивши, що мають чимало спільних тем для обговорення. Почали зустрічатися, але на широкий загал почуття не виносили. За рік вирішили взяти участь у шоу “Танці з зірками”, але знову зашифрувалися.

Історія кохання Дмитра Комарова з Сашею Кучеренко

Спочатку на проєкт зареєструвався ведучий “Світу навиворіт”. За 2 тижні туди прийшла Саша. Ніхто з присутніх не здогадувався, що між Кучеренко та ведучим є стосунки. Приховували все так ретельно, що й глядачам шоу не спало подібне на думку.

Історія кохання Дмитра Комарова з Сашею Кучеренко

Вони не жили разом до весілля. Якось Дмитро взяв Сашу за руку й повіз до вертолітного клубу, де мав чимало знайомих. Вони сіли в гелікоптер і полетіли над Дніпром та Лаврою. Комаров дістав обручку й надів на безіменний пальчик коханій. Через надзвичайний шум сказати нічого не міг. Запитально поглянув, і дівчина поглядом відповіла, що згодна.

Історія кохання Дмитра Комарова з Сашею Кучеренко

2019 року вони розписалися в Києві. Робили все в умовах надзвичайної секретності, воліючи, щоб ніхто з журналістів не дізнався про реєстрацію. На весіллі були присутні лише 11 найближчих людей.

Вінчання Дмитро запропонував провести в православному храмі Єрусалима, оскільки відчував, що то місце надзвичайної сили. Але й в Ізраїль летіли поодинці, хоча вже були законним подружжям. Медовий місяць провели на Мальдівах. Лише після цього Комаров наважився розповісти пресі про зміну свого сімейного статусу й показати на 15 років молодшу обраницю.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.