У кого з метрів естради пенсія більша: виплатами помірялися Іво Бобул, Павло Зібров, Лідія Ротару

Вони мають поважний вік та купу всіляких почесних звань. От тільки держава не поспішає встановлювати артистам пенсії на рівні суддів чи прокурорів. Отримують буквально копійки.

Іво Бобул – 70 років

У недавньому інтерв’ю Славі Дьоміну народний артист поскаржився, що отримує всього 5 тисяч гривень пенсії. Подібна оцінка всього, що зробив для держави, артиста пригнічує. Незрозуміло, яким чином пенсія Іво Васильовича за рік зменшилася на тисячу, адже торік він називав суму в 6 тис.грн.

Знаменитості назвали розмір пенсії

Як пенсіонер, Бобул має право безплатного проїзду в метро та у муніципальному транспорті, але, судячи, з його реакції на подібне питання, він цією пільгою не користується. Натомість пан Іво дуже вдячний молоді, що цікавиться його творчістю. В артиста розпочався новий сплеск популярності.

Павло Зібров – 66 років

Беззмінний вусач хоча і постійно молодиться на сцені, співає з молодими артистками в дуетах та підфарбовує сивину, все ж досяг пенсійного віку. Артист також пережив другий сплеск популярності після того, як наважився прийти на сліпі прослуховування в шоу “Голос”, виконавши оперну арію.

Знаменитості назвали розмір пенсії

Відтоді гонорари на корпоративах у Павла Миколайовича зросли втричі. Тож йому байдуже до соціальних виплат. А отримує народний артист щомісяця 5740 гривень пенсії.

Лідія Ротару – 72 роки

Рідна сестра Софії Ротару могла б стати такою ж популярною, адже замолоду теж добре співала і навіть створила дует із найменшою Аурікою. Лідія Михайлівна навіть встигла здобути звання заслуженої артистки, коли вирішила припинити творчу кар’єру.

Знаменитості назвали розмір пенсії

Разом із чоловіком відкрили ресторан у Чернівцях і з головою занурилися в бізнес. Коли жінка вийшла на пенсію, отримала від держави 4 тис.грн щомісячних виплат. Після раптової смерті чоловіка Ротару переоформила його пенсію на себе. Тепер їй надходить удвічі більше.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.