Постать українських знаменитостей прикрасили нагороди: які ордени отримали Камалія, Кошовий, Пікалов

Під час війни заслуги деяких українців відзначаються державними нагородами. Так, за останні 2 роки орденоносцями стали не лише захисники із ЗСУ, але й чимало знаменитостей.

Максим Девізоров

27-річний актор нині вбрався у військову форму й боронить Україну на передовій. За свої подвиги Макс отримав орден “За заслуги” ІІІ ступеня.

Зірок нагородили орденами

Девізоров похвалився нагородою в Інстаграмі, відзначивши:

“Дякую! Маю за честь служити Україні та працювати разом з кращими”.

Камалія

Кілька днів тому радісну новину сповістила й колишня дружина Мохаммада Захура. Виявляється, співачку нагородили орденом “Патріот України”. Камалія повважала цей Знак Народної Пошани за велику честь.

Це не перший орден знаменитості. Торік восени артистку відзначила Православна церква України, нагородивши її почесним орденом. Нагороду вручив особисто митрополит Київський і всієї України Епіфаній. Наталія Шмаренкова була горда отримати Орден святої рівноапостольної княгині Ольги за свої волонтерські справи.

Зірок нагородили орденами

Євген Кошовий та Олександр Пікалов

Акторам студії “Квартал 95” було вручено ордени “За заслуги” ІІІ ступеня у День Незалежності України у 2022 році. Багатьох українців подібне нагородження ввело в ступор, адже гумористи не перебували в лавах ЗСУ чи ТрО.

Зірок нагородили орденами

Пресслужбі Офісу президента довелося надавати пояснення. З’ясувалося, що всіх представників шоубізнесу, які отримали ордени, було відзначено за “потужну волонтерську діяльність”.

Було заявлено, що “кварталівці” активно волонтерять, починаючи з 2014 року. А у 2022-му після повномасштабного вторгнення взялися до цієї справи з особливим завзяттям. А ще артисти-орденоносці відстоюють інтереси країни на інформаційному фронті. Адже часто виступають перед військовими поблизу лінії розмежування.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.