Як виглядає чоловік Ніни Матвієнко, який залишився вдівцем: були разом змолоду і народили 3 дітей

Ніна Митрофанівна Матвієнко більше 50 років була дружиною художника Петра Гончара. Їх шлюб переживав різні часи: одного разу навіть до розлучення дійшло. Розповідаємо, як виглядає вдівець зараз.

Українська співачка Ніна Митрофанівна Матвієнко все життя прожила з одним чоловіком. Її обранець — художник Петро Гончар, побрався зі своєю коханою у березні 1971 року.

Подружжя прожило разом 50 років і навесні 2021 року відзначило золоте весілля.

В шлюбі у Ніни Матвієнко і Петра Гончара народилось троє дітей. Донька Антоніна (1981 рік) стала, як і матуся — співачкою. Сини Іван (1973 року народження) і Андрій (1974 року народження) — пішли в батька і стали художниками. Іван в подальшому прийняв чернечий постриг і став монахом.

Ніна Матвієнко і Петро Гончар були разом 50 років
Ніна Матвієнко і Петро Гончар були разом 50 років

За десятки років подружнього життя Ніна Матвієнко разом із Петром Гончаром пережили багато всього. Вони обидва присвятили своє життя мистецтву. В їх житті були й кризові ситуації, і труднощі, і суперечки. В 2021 році діло навіть дійшло до розлучення. Одного разу в телевізійній програмі “Позаочі” співачка розповідала, що вони з Гончаром розлучились після 50 років подружнього життя і чоловік відправився жити на дачу.

Як зізнавалась Ніна Митрофанівна — її чоловік ніколи не був ідеальним сім’янином. З його боку в родині були зради, а співачка дізналась про це випадково. Після цього Ніна Матвієнко поставила його перед вибором — або він виправляється і ніколи так більше не буде робити, або збирає свої валізи та йде жити до своїх коханок. На той момент Петро визнав свою помилку і вибачився перед дружиною.

Але згодом, коли настав день 50-річчя подружнього життя — Петро Гончар забув привітати Ніну Митрофанівну зі святом. Після цього вони розлучились і чоловік став жити на дачі.
Донька подружжя, співачка Антоніна Матвієнко, тоді відреагувала на цю новину спокійно. Мовляв, якщо батько захотів пожити окремо і побути наодинці із собою – то чому б і ні.

Творчі люди іноді потребують усамітнення. До того ж, в будинку Ніни Митрофанівни стало дуже людно, бо туди перебрались жити Антоніна Матвієнко зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном. А потім ще й онуки народились. Можливо, художнику Петру Гончару така кількість людей в будинку була не до вподоби. Тому він вирішив пожити окремо – на дачі.

Ніна Матвієнко і Петро Гончар
Ніна Матвієнко і Петро Гончар

Ніна Митрофанівна Матвієнко відійшла у засвіти 8 жовтня 2023 року – за декілька днів до свого 76-річчя. Ії донька в своєму Instagram раніше показувала родинне відео, на якому мама разом із татом усміхнені і щасливі.

Петро Гончар — сивий та худорлявий чоловік високого зросту. Він носить коротеньку стрижку та сиву бороду.

Нові статті

Схожі статті

Краще взнати це зараз, ніж ніколи: чи потрібно мити мʼясо перед приготуванням – лайфхак на мільйон

Не кожен українець знає, що не можна робити з мʼясом перед його приготуванням, але даремно: чи можна його мити та чи є від цього користь - розповідаємо.

“Посватали дівчиноньку”: Віктор Павлік знайшов до пари іншу і показав її. З ким вийшов в люди “Шикидим”?

Віктор Павлік вийшов у світ разом з чарівною білявкою. Пара міцно трималась за руки і цей момент потрапив на відео. Дивно, але офіційній дружині співака, Катерині Репяховій це все… сподобалось.

Абсолютно дві різні людини: як виглядав Святослав Вакарчук 30 років тому: змінився непомітно, але сильно

Популярний соліст гурту "Екеан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився архівними фото, як він виглядав 30 років тому - довге волосся, щетина та підтягнуте тіло.

Як охолодити квартиру чи будинок, якщо немає кондіціонера: ці методи реально працюють влітку. Спробуйте!

Літо в 2024 році видалось занадто теплим. В умовах відключень світла скористатись кондиціонером неможливо, тому українцям стануть у нагоді поради по охолодженню квартири підручними засобами.