Українська акторка Катя Варченко розповіла про кіношні забобони: “Ти зовсім інша людина в тих обставинах”

Популярна українська акторка Катерина Варченко із серіалу "Коло омани" розповіла Аліні Доротюк про свій шлях до успіху, таємницю своєї стрункості і забобони, в які не вірить. Подробиці – далі.

Українська акторка Катерина Варченко побувала в гостях у журналістки Аліни Доротюк і дала велике інтерв’ю. Тем для розмови було багатенько. Тут — і активні зйомки в кіно, і ролі в серіалах “Хазяйка” та “Коло Омани”, і службовий роман з майбутнім чоловіком, який зараз служить в ЗСУ, і струнка фігура після двох пологів.

Катерина Варченко - українська акторка театру і кіно
Катерина Варченко – українська акторка театру і кіно

Окрему увагу журналістка Аліна Доротюк приділила кіношним забобонам та прикметам. Вона повідомила, що відкрила для себе Катерину Варченко як акторку після перегляду серіалу “Кріпосна”. Там Варченко виконала роль повії — працівниці борделю, яка хворіла на туберкульоз і мала доволі складні стосунки зі своїм сином. Під час обговорення цієї ролі Катерина неочікувано розсміялася і повідомила, що весь цей сюжет із сином був лише в першому сезоні, а вже в другому сезоні “Кріпосної” її героїня… померла через невиліковну хворобу.
Журналістка Аліна Доротюк у відповідь зауважила, що акторка доволі легко ставиться до таких серйозних речей, як смерть у кадрі:

— З такою посмішкою про смерть ще ніхто не розповідав – сказала Доротюк.

Щодо забобонів та прикмет – Катерина Варченко каже, що вона в них просто не вірить. Навпаки, для неї це круто — зіграти зовсім іншу людину. Можливість спробувати в кадрі те, чого ти ніколи не зможеш спробувати в житті — це і є крутий аспект акторської професії.

Катерина Варченко розповіла про те, чи вірить у прикмети та забобони
Катерина Варченко розповіла про те, чи вірить у прикмети та забобони

За словами Катерини Варченко — під час зйомок в різних серіалах їй доводилося перетворюватись у різних героїнь. За сюжетом, вона і народжувала, і вмирала, і весілля грала і, навіть, лежала в труні.

— Дай Бог, я ніколи не захворію туберкульозом і ніколи не буду працювати в борделі — з усмішкою на обличчі натякнула Катерина Варченко на свою епізодичну роль в серіалі “Кріпосна”.

Крім того, акторка зауважила, що обставини, які надає сюжет того чи іншого серіалу — дозволяють зануритись у зовсім іншу епоху, зовсім інше життя, змінити характер і спробувати зіграти нетипові для свого власного характеру емоції.

Нові статті

Схожі статті

Власний ставок з рибою, декілька маєтків і все це за високим парканом: Поплавський показав своє елітне життя

Михайло Поплавський відомий українцям як співак, ресторатор, автор мистецьких проєктів. У власності народного артиста України знаходиться розкішний маєток. Подивіться, як він виглядає.

Коли святкують Преображення Господнє в 2024 році: точна дата за новим стилем, традиції, що не можна робити

Преображення Господнє — одне з найбільших церковних свят, які відзначають влітку. Більше про традиції свята, точну дату за новим церковним стилем та забобони розповість "Один Факт".

Спробуйте прямо зараз! Як приготувати овочі на грилі з незвичним маринадом – буде смакувати кожному

Саме ця страва є ідеальною на теплі літні вечори, тому обов'язково приготуйте її вже: покроковий рецепт овочів на грилі з нереально смачним маринадом.

Раніше співав про смереку, а потім захопився вірою у Бога: де зараз Микола Гнатюк і під яким імʼям виступає?

Колись співак Микола Гнатюк яскраво сяяв на сцені і збирав повні зали слухачів. Останні декілька років про нього майже нічого не чутно. Подейкують, що артист… пішов у монастир. Чи так це насправді?