“Україна зоряна, Україна райдужна”: Павло Зібров повідомив, що готує пісню до Перемоги – текст вже пишуть

Павло Зібров вже готується до великої української Перемоги. Разом із відомим в країні поетом вони створюють нову пісню, присвячену майбутній події. Розповідаємо, про що буде новий музичний твір.

Відомий український співак, виконавець пісні “Хрещатик” Павло Миколайович Зібров — особистість цікава і багатогранна. Він і співати добре вміє, і композитор гарний, і навіть має звання заслуженого артиста України. У віці 20-ти років він став студентом Київської консерваторії імені Чайковського за класом контрабасу. Під час служби в армії в його житті з’явився Ансамбль пісні і танцю київського військового округу, а в 27 років майбутній відомий співак вдруге поступив в музичну консерваторію на вокальний факультет.

Український співак Павло Зібров
Український співак Павло Зібров

Творчій шлях Павла Зіброва був довгим і часто пролягав через непролазні терени. Але його творча праця в буквальному сенсі слова розквітла в 1993 році, під час співпраці з поетом і автором текстів пісень Юрієм Рибчинським. Саме завдяки їхньому тандему з’явились такі українські музичні хіти як “День народження”, “Мертві бджоли не гудуть” і славнозвісний “Хрещатик”.

– Я і друзів розумів, й ворогів умів прощати, бо хрещений батько мій – то Хрещатик, то Хрещатик — співав колись Павло Миколайович.

Часи змінюються. І зараз, коли ворог підступно нищить рідну країну, Павло Зібров, як і мільйони інших українців – очікує на перемогу. Але просто чекати — це точно не про творчу людину, якою, без усіляких сумнівів є співак Павло Зібров. Створювати нові хіти навіть під час війни, хаосу і невизначеності — ось це по-українські.

Декілька днів тому Павло Миколайович побував у гостях в журналіста Дмитра Гордона. У великому інтерв’ю співак розповів і про свою юність, і про першу популярність, і про співпрацю з поетом Рибчинським. А ще — повідомив шанувальникам, що готує разом із ним новеньку пісню — до української перемоги:

— Україна зоряна, Україна райдужна: ось так вона буде починатися, вже є слова, Рибчинський пише — повідомив виконавець.

Павло Зібров готує пісню до Перемоги
Павло Зібров готує пісню до Перемоги

Розмова з Дмитром Гордоном завершилась на доволі гарній ноті. Павло Зібров анонсував свою нову пісню, а ще розповів про те, що є оптимістом і вірить в українську перемогу.

— В нас все є. Натхнення є, ми їх виженемо однозначно — сказав співак.

Нові статті

Схожі статті

3 інгредієнти і вуаля – вечеря подана! Рецепт оладок із сиром та цибулею – вийде смачніше, ніж ви думаєте

Впевнені, що ви ніколи не куштували цю страву, тож зараз саме час її приготувати: покроковий рецепт оладків із вчорашніх макаронів із сиром і цибулею.

Старший брат Веніаміна: як 39-річна Тіна Кароль ставиться до позашлюбного сина свого покійного чоловіка

Світ шоу-бізнесу — це не тільки яскраві концерти і гарні емоції. Він приховує велику кількість таємниць, які іноді виходять назовні і стають для багатьох шанувальників справжньою несподіванкою.

“Олексія хотіли назвати Катею”: Позитив здивував зізнанням про сестру-близнючку, що старша на 10 хвилин

Український співак Олексій Завгородній, більш відомий фанатам як Позитив – розсекретив деякі цікаві подробиці свого народження. Виявилося, що батьки хотіли назвати його… Катею.

“Хтось хоче нас посварити”: 30-річна дружина Павліка розповіла про спроби фанатів розлучити її з чоловіком

Катерина Репяхова постійно отримує коментарі від своїх фанатів щодо її шлюбу з Віктором Павліком, який вдвічі старший за неї. Блогерка розповіла курйозну ситуацію, яка з нею нещодавно сталася.