Видатні довгожителі: композитор Ігор Поклад відзначив 82-річчя, а хореограф Анатолій Кривохижа – 98 років

Хочеться, щоб люди, які зробили чимало корисного для України, жили якомога довше. Деяким вдається зустрічати ювілей за ювілеєм. Зокрема, у грудні маємо аж двох довгожителів.

Ігор Поклад

Композитор та опермейстер 10 грудня відзначив 82-річчя. Страшно подумати, що автору хітів “Ой, летіли дикі гуси” та “Скрипка грає” у 2022 році довелося зазнати життя в окупації.

Видатні довгожителі України

Родина Ігоря Дмитровича провела 20 днів у Ворзелі в підвалі свого будинку без світла й тепла, допоки літніх людей не вивезли волонтери. Після того видатний українець довго хворів. Та, на щастя, все минулося. І вже два дні народження поспіль Ігор Поклад зустрічає у вільній Україні.

Анатолій Кривохижа

1 грудня засновник ансамблю народного танцю “Ятрань” зустрів свій 98-ий день народження. Анатолій Михайлович пережив багатьох своїх вихованців, яких навчав танцювати протягом довгих 7 десятиліть. Сам мріяв танцювати змалечку, але тато дав сину “корисну” професію – обробника шкіри.

Видатні довгожителі України

Саме це дозволило родині пережити лихоліття Голодомору. У 1957 році Кривохижа створив ансамбль “Ятрань” у Кіровограді (нині Кропивницький), який підкорив не лише сцени тодішнього союзу, але й закордонні. Завдяки протекції Вірського, який перебував у захопленні від майстерності хореографічного колективу, вдалося вивести ансамбль із провінційного містечка на світовий рівень.

Слава Дьомін

Блогеру, звісно, ще рано записуватися до когорти довгожителів. Натомість Слава має бабусю, яка днями відзначила 93 роки. Тож у Дьоміна з такими чудовими генами є всі шанси дотягнути до сотого дня народження.

Видатні довгожителі України

Жіночка попри поважний вік щодня робить зарядку й не втратила здорового глузду  – частенько надсилає онуку всілякі картинки по Вайберу.

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?