Щиро сміялася – мабуть, вуса лоскотали: Тоня Матвієнко приголомшила публіку поцілунком з відомим співаком

Співочий голос + вуса-бренд = новий дует: Тоня Матвієнко поцілувалась із Павлом Зібровим, а шанувальники запідозрили підготовку до народження нової пісні. Далі розповімо детальніше.

Павло Миколайович Зібров — відомий в Україні співак з пишними вусами і мелодійними піснями, що запам’ятовуються на роки.

Тоня Матвієнко – молода співачка, донька відомої української виконавиці Ніни Митрофанівни Матвієнко, а ще — щаслива дружина Арсена Мірзояна і мама двох донечок.

Здавалось би — що може бути спільного між цими двома, окрім того, що Павло Миколайович був у дружніх стосунках з Ніною Матвієнко і навіть мешкав колись із нею по сусідству?

Аж ні — щось спільного та й є. Принаймні, саме про це свідчить таємничий поцілунок, який подарували Тоня і Павло одне одному. Нещодавно Павло Миколайович опублікував у своїй соцмережі Instagram романтичне відео, на якому він цілується з Тонєю Матвієнко — спочатку в щоки, а потім і в губи. Вусатий співак позує з молоденькою співачкою на рожевому фоні, а шанувальникам його творчості залишається лише здогадуватись – що ж відбувається між цими двома яскравими особистостями.

Втім, багато підписників вважають, що нічого особистого в цьому ніжному поцілунку нема. На їхню думку, Павло Зібров та Тоня Матвієнко готують новий дует, а опублікований епізод – лише його маленька частинка.

У відео Тоня Матвієнко щасливо посміхається, усмішка ховається і за розкішними вусами Павла Зіброва. Співак підписав цю публікацію дуже коротко і містко:

– “Люблю!”

Схоже, що грудень для українського співака з вусами видається дуже насиченим. Адже після теплої зустрічі з Тонєю Матвієнко він вже встиг презентувати свою нову пісню під назвою “Олександра”.

Послухати її також можна на офіційній сторінці Павла Миколайовича в Instagram. Але офіційна прем’єра музичної композиції відбудеться лише завтра, 22 грудня — на Youtube-каналі виконавця.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.