Ксенія Мішина відпочиває з кавалером у Таїланді: що відомо про нього – блондин, молодший та нижчий зростом

Ксенія Мішина вирішила дозволити собі трішечки розслабитися. Задля цього подалася до Таїланду. Час акторка проводить доволі весело у компанії молодого блондина.

Зірка “Кріпосної” Ксенія Мішина наважилася побувати в екзотичних краях. Поїхала до Таїланду не сама. Надійним супутником акторки став 11-річний син Платон, який, як і мама, вже заробляє на життя зніманням у кіно.

Переліт видався доволі довгим, затягнувшись аж на 2 доби. Спочатку дісталися Будапешту. Звідти відбули до Франкфурта. Ще 12 годин тряслися в літаку до Сінгапура. А звідти довелося діставатися Таїланду.

Ксенія Мішина поїхала на відпочинок до Таїланду з блондином

Та туристи вже встигли прийти до тями й навіть влаштували танці поблизу басейну. Попри те, що різниця в часі з Україною складає 6 годин, Ксенія з Платоном виглядають свіжими й бадьорими.

Мішина вже показувала новий імідж сина. Платон став блондином. Підліток добре навчався, тому заслужив на винагороду на канікулах. От тільки няня не змогла вирушити разом із ними у подорож, тож довелося влаштувати “мамин ретрит”.

Запальний танок мама з сином виконали з валізами. Підписники акторки були у захваті від таких па. Особливо вразив фанів обтислий ромпер Ксенії та її вправні рухи. Деякі навіть поцікавилися, де вона взяла такий гарний комбінезон.

Інші неуважно стежили за перипетіями життя зірки, здивувавшись, що з волоссям малого. Тим часом матуся раніше вже хвалилася новою зачіскою Платона, заявивши, що у неї підростає “власний Eminem”. Хоча ще 3 тижні тому хлопчик був чорнявим.

Пару місяців тому Ксенія викладала у мережу архівні світлини з відпочинку на пляжі. Тепер мрія акторки, здається, збулася. Вона й справді перебуває на узбережжі та може поніжитися у морських хвилях.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.